Haberler

Ahu Yağtu, Hande Subaşı'nın eski eşi Can Tursan ile görüntülendi

Güncelleme:

Son olarak Kardeşlerim dizisindeki rol arkadaşı Celil Nalçakan ile aşk yaşadığı konuşulan oyuncu Ahu Yağtu, meslektaşı Hande Subaşı'nın eski eşi Can Tursan ile görüntülendi. Nişantaşı'ndaki bir klinikten çıkarken görüntülenen ikili, kameraları görünce panikledi.

Cem Yılmaz'dan sekiz yıl önce boşanan oyuncu ve eski manken Ahu Yağtu'nun başrol oynadığı Kardeşlerim dizisindeki rol arkadaşı Celil Nalçakan'la aşk yaşadığı iddia edilmişti. Özel hayatıyla ilgili açıklama yapmayan Yağtu, bu sefer de meslektaşının eski eşiyle görüntülendi.

GÖRÜNTÜLENİNCE PANİKLEDİLER

Ahu Yağtu, önceki gün meslektaşı Hande Subaşı'nın eski eşi Can Tursan ile Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı. Sabahın erken saatlerinde bir klinik çıkışı boyundaki boyunlukla dikkat çeken Yağtu ile Tursan, görüntülendiğini fark edince kısa bir panik yaşadı.

Ahu Yağtu, Hande Subaşı'nın eski eşi Can Tursan ile görüntülendi

Can Tursan ile hızlı adımlarla bir kafeye giren Yağtu, "Beyefendi kim?" sorusuna "Arkadaşım" diye cevap verdi. Oyuncu, boyunlukla ilgili ise "Boynum tutuldu o yüzden doktora geldik" dedi.

Ahu Yağtu, Hande Subaşı'nın eski eşi Can Tursan ile görüntülendi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Celil Nalçakan Can Tursan Cem Yılmaz Ahu Yağtu Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title