Haberler

Acun Ilıcalı Yeni Transferi Gülse Birsel'le İlk Pozunu Paylaştı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, yeni yayın döneminde TV8'de yayınlanacak olan Jet Sosyete dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel ile yaptığı selfie'yi paylaştı.

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, uzun bir aradan sonra geride bıraktığımız sezon Jet Sosyete dizisi ile setlere ve ekranlara dönerek reyting sıralamasında zirveye oturmuştu. Gülse'nin başarısını görerek kanalına transfer eden Acun Ilıcalı, transferiyle ilk fotoğrafını paylaştı.

YENİ TRANSFERİYLE İLK POZUNU VERDİ

Dizi yayına girdikten birkaç hafta sonra kanal değişikliği haberiyle gündeme geldi ve Gülse Birsel'in imzasını taşıyan Jet Sosyete dizisinin TV 8 ekranlarında yayınlanacağı duyuruldu. Taraflardan konuyla ilgili şimdiye kadar bir paylaşım gelmezken konuyla ilgili sessizliği Acun Ilıcalı hesabından yaptığı paylaşımla bozdu. Dizinin setinde makyajı yapılmış Gülse Birsel'le selfie çeken Ilıcalı bu özel kareyi hesabından paylaştı ve böylelikle yeni sezonun en önemli transferlerinden biri sayılan Gülse Birsel'le pozunu sevenlerine iletti.

Acun Ilıcalı Yeni Transferi Gülse Birsel'le İlk Pozunu Paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Gülse Birsel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (22)

Adınızı Yazın:

battın acun bu karının dizileri tutmaz

7
19
yanıtYanıtla
Özdemir:

Gülse Hanım Avrupa Yakasının üstüne çıkamadınız

23
2
yanıtYanıtla
bonbunconcuncuk:

bu kadında kendini komik sanıyor vah zavallı

7
4
yanıtYanıtla
Sabri Reis:

Jet Sosyete, Avrupa yakası kadar tutmadı Çokda sarmıyor açıkçası. Avrupa yakasındaki Burhan karakterini bu diziye bir şekilde monte etmesi lazım.

8
2
yanıtYanıtla
ali:

Oyunculuklar berbat ve çok abartılı

7
2
yanıtYanıtla
ali:

bu acunu kırk yıl görmesek aklımıza gelmez

3
6
yanıtYanıtla
hamo:

acun bırgun sende kaybedeceksın sımdılık ortalık senın

7
2
yanıtYanıtla
KARA KARGA:

Bu Adamin Umursamazligina Bakin Ya Memleket Nelerle Bogusuyor Bu Adam Halen Lay lay Lom Pesinde Bunun Dolarlarini Elinden Alip Arkasina Da Bir Tekme Bu fazlaliktan Kurtulmak Lazim.

5
4
yanıtYanıtla
için dışın boş teneke:

ACUN ŞOWCUSUN ACUUN

3
5
yanıtYanıtla
Bedir:

Acun Bey uğurludur bu kanalda izlenir bence

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title