Haberler

Acun Ilıcalı Yeni Sezona 'Jet Sosyete' Dizisiyle Giriş Yapacak

Güncelleme:

Dizi boşluğunu doldurmak isteyen Acun Ilıcalı, yeni yayın dönemi için Star TV ile anlaşamayan senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı Jet Sosyete'yi transfer etti.

Survivor 2018'in final yapmasından sonra Acun Ilıcalı, TV8'de yer alacak olan yeni dizi ve yapımların arasına ekranların sevilen dizisi 'Jet Sosyete'yi ekleyecek.

YAPIMCI, ACUN ILICALI'YA TEKLİF GÖTÜRDÜ

Yeni yayın dönemi için anlaşma sağlayamayan Gülse Birsel'in yazdığı 'Jet Sosyete' dizisinin yapımcısı, teklifi Acun Ilıca'ya götürdü. Acun'un teklife sıcak baktığı ve yeni sezon için sevilen diziyi yayın akışına eklediği söylendi.

TV8 İZLEYİCİSİNE EN GÜZEL HEDİYE

TV8'de yeni dönemde yer alacak dizi ve yapımları duyuran Acun Ilıcalı'nın en büyük müjdeyi seyircisine, Gülse Birsel imzalı 'Jet Sosyete' dizisini alarak verdi.

DİZİ BOŞLUĞU DOLDURULACAK

Acun Ilıca'lının dizi boşluğunu fenomen dizi ile taçlandıracağı düşünülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülse Birsel Acun Ilıcalı Hürriyet Ilıca Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

LENA:

ZEKA YOKSUNU İNSANLAR BU DİZİDEKİ MESAJLARI VE ESPRİLERİ ZATEN ANLAYAMAZLAR BU NEDENLE DE EKSİK ZEKALARIYLA DA AKILLARINCA ELEŞTİRİYORLAR. TEŞEKKÜRLER ACUN :)))))))))

12
13
yanıtYanıtla
TUBA:

Türkçeyi doğru dürüst yazamayan biri mi bunları söylüyor? Zeka sorunu yaşayan biri varsa o da sensin. . Komiksin. .

yanıt4
yanıt6
TUBAYA:

hangisi doğru dürüst yazılmamış açıklar mısın ya ben kaçırmışım orayı.

yanıt0
yanıt1
HÜSEYİN:

AŞIRI YAVAN SEVİYESİZ BİR DİZİ.

13
8
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

acunun yaşanan bunca acı olaylardan hiç ders almadıgı açıkça görülüyor..topluma faydalı yayınlar yapmış olsa,insanların duasını alır dünya ve ahirette mutlu olurdu,acun ahireti iyice unutmuş,kalbini dünya sevgisiyle doldurmuş,bu haliyle ahirete gittiğinde,kendisini bekleyen tehlikeleri ona birileri kesinlikle ögretmesi lazım.

3
14
yanıtYanıtla
recep ivedik:

ya boşa uğraşıyorsun hacı abi. . o diziden hiçbişey olmaaaaaz. . tutmazz abicim tutmaz. . oradaki tek oyunca burhan altıntop o yoksa tutmaaaz diğerleri güldüremiyor. . . malesef boşa para verme acun abiii

5
11
yanıtYanıtla
Efedayı:

Gülse Birsel tekbaşına senaryoya yetişemiyor . Çok güçlü bir senaryo ekibi kurulup , değişik senaryolardan seçme yapılır ve birkaç güçlü oyuncu daha ilave edilirse çok güzel bir dizi olur , büyük bir boşlukta dolmuş olur. . .

14
2
yanıtYanıtla
Büşra:

hade lan ordan ayı.

yanıt6
yanıt5
BAYBARS:

ACUN BEY, ŞU LEYLA İLE MECNUN EKİBİ İÇİN ORTAM SAĞLASINIZ DA LEYLA İLE MECNUNU TV8 DE YAYINLASANIZ REYTİNG REKORU KIRAR. 2 SEZONDA 2. KANAL AÇARSINIZ AÇIKÇASI REYTİNGDEN. . . .

10
5
yanıtYanıtla
suat trabzon:

Bütün itici tipler bu dizide toplanmış. Komlik olmak için kasıyorlar.

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title