Haberler

Acun Ilıcalı, telif haklarını ödemediği gerekçesiyle kendisine hakaret eden Şehrazat'a dava açıyor

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, telif haklarını ödemediği gerekçesiyle kendisine "Terbiyesiz, haram zıkkım olsun" diyen sanatçı Şehrazat'a dava açacak. Instagram hesabından paylaşım yapan Ilıcalı, davadan gelecek parayı da işitme engelli çocuklar için bağışlayacağını söyledi.

Söz yazarı ve besteci Şehrazat, 99.5 milyon liraya uçak alan Acun Ilıcalı'ya telif haklarını ödemediği için "Terbiyesiz, haram zıkkım olsun" diyerek ateş püskürmüştü. Acun Ilıcalı'dan da iddiaya cevap gecikmedi.

"TERBİYESİZ KİŞİYE CEVABI MAHKEMEDE VERECEĞİZ"

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Bizden haksız bedel talep edip istediğini alamayınca hakaret yolunu seçen bu terbiyesiz kişiye cevabımızı mahkemede vereceğiz. Tazminatı ise işitme engelli miniklerimiz için kullanacağız" dedi.

Acun Ilıcalı, telif haklarını ödemediği gerekçesiyle kendisine hakaret eden Şehrazat'a dava açıyorŞehrazat

ŞEHRAZAT, ACUN ILICALI'YA ÖFKE KUSTU

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, Survivor'un çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti'ne aktarmasız gitmek için özel jetini satıp 99.5 milyon TL'ye uçak almıştı. Şehrazat ise telif haklarını ödemediğini iddia ettiği Ilıcalı'ya bu haber üzerinden "Uçağını almadan bizim şu telifleri ödeseydi terbiyesiz. Haram zıkkım olsun. Aldığın uçakta en azından benim hiç gözüm yok! İstersen 1000 tane uçak al ancak önce teliflerimizi öde. Hak yeme! Kursağına yapışır Acun Ilıcalı. Senin yaşın kadar benim kariyerim! Hiç utanma yok dimi. Sana kazandırdığımız para yedi ceddine yeter. Hakkımızı öde. Ayıptır, günahtır" demiştir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Instagram Şehrazat Haberler

500

Yorumlar (72)

Vurucu:

Bu Acun herşeyi ben iyi yaparım havasında artık gına geldi acundan

24
42
yanıtYanıtla
Asi:

Acun birtanesin sen

27
28
yanıtYanıtla
.:

Yoo, bizim sadece bizim mahallede 4 tane acun var

yanıt9
yanıt0
Zangoç Necmi:

ADALET ZENGİNDEN YANA DEĞİL , HAKLIDAN YANA , BUNU BİL ACUUN ..

13
36
yanıtYanıtla
Turkan kaya:

Acun bey calisarak geldi bugunlere bunu cok iyi biliyorsunuz oturdugunuz yerden atiyosunuz sanatcilarin hepsi zengin agliyorlar helal olsun acun beye iskanmayin obur zenginlerle ugrasin yada gidin yuzune soyleyin

10
23
yanıtYanıtla
efe:

Gerizekalı o sadece başka ülkelerde çekilen survivorları kopyalıyor o ses türkiyede öyle mal hiçbiri hakkı değil

yanıt9
yanıt2
porsuk çayından bir yudum:

acun yoldun bu milleti acun. . tavuk gibi yoldun acun. .

25
7
yanıtYanıtla
YORUMCU:

Hem de ne biçim yoldu bu milleti. yeteneksiz siniz o ses türkiye survivor yıllarca aynı formatı millete yutturup yutturup cukka yaptı. şimdi o parayla kendisine uçak alıyor güle güle harcasın

yanıt3
yanıt0
Nazillili:

İzlemeyin o halde! Kafası çalışıyor,suçmu?yanlışmı?haram mı? Ne? Yapabiliyorsak biz yapalım. Adam nerelerden geldi. Sende gel... Tutan mı var? Yap hadi!

yanıt1
yanıt1
Ozlem merdin:

Hadi ordan aç köpekler gidin baska yerde havlayin . Su turkiyede acun ilicali kadar iyi kalpli kalbi sevgi dolu yardim sever kac kisi var sorarim sizlere? Acun ilicali birak hak yemegi daha millete yiginla dagitan biri. Bn kendisini yakinen cok iyi taniyorum. Bu sehrazat denen cadi gundeme gelmek icin acun ilicaliyi kullaniyor ama biz acunu yedirmeyiz

8
22
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title