Haberler

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Hisse Satın Aldı

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü tarafından satışa çıkarılan hisseleri alan 150 yatırımcı arasında Acun Ilıcalı da var.

Sermaye artırımı yapan Fenerbahçe Kulübü, satışa çıkarılan hisseleri alan büyük yatırımcıların listesini açıkladı. 150 yatırımcının yer aldığı listede iş ve eğitim dünyasının ünlü isimleri ve kurumları yer aldı.

EN ÇOK HİSSEYİ FENERBAHÇE EĞİTİM VAKFI ALDI

Fenerbahçe Eğitim Vakfı, yaklaşık 13 milyon lira ile en çok hisse alan kurum oldu. Deniz Yatırım da 7 milyon liralık hisse aldı. ESMEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak da Fenerbahçe Kulübü'den 12 bin 153 lot hisse aldı.

HİSSE ALANLAR ARASINDA ACUN DA VAR

Toplam 63 milyon lira civarında hisse alan diğer yatırımcılar arasında Ali Koç, Ferit Şahenk, Aziz Yıldırım, Yıldız Holding (Ülker), Limak (Nihat Özdemir), Abdullah Kiğılı, Temel Ticaret (Koç Holding), Acun Ilıcalı, Ethem Sancak, Selim Kosif, Serhat Çeçen, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Önder Fırat, ETS Ersoy Turistik de yer alıyor.

İşte hisse satın alanların listesi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ethem Sancak Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

zeynep:

Ali acun Ilıcalı mı aliyi yeni duyuyrm

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title