Haberler

Acun Ilıcalı duyurdu! Ünlü oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021'de boy gösterecek

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından sürpriz bir paylaşıma imza atan Acun Ilıcalı, Surivor 2021 etiketiyle ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın fotoğrafını paylaştı.

Survivor 2021'de yarışacak isimler merak edilirken Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın fotoğrafını "Issız adam, ıssız ada" notuyla paylaşan Ilıcalı'nın fotoğrafın üzerinde Survivor 2021 etiketini de eklemesi dikkat çekti. Issız Adam filmiyle şöhreti yakalayan oyuncu Cemal Hünal'ın Survivor'da nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

NE ZAMAN BAŞLAYACAĞI BELLİ DEĞİL

Yarışmanın ne zaman başlayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken 'Masterchef Türkiye'de yarışan Celal Sarıgül'ün de 'Survivor 2021'de mücadele edeceği iddia ediliyor.

İşte Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı;

Acun Ilıcalı duyurdu! Ünlü oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021'de boy gösterecek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Cemal Hünal Haberler

500

Yorumlar (41)

Azra Göksü:

Gercekten ya Hani Survivor olmiyacakti? Dünyada Pandemie var Insanlar ölüyor. Ama masallah Acun Bey Parayi seviyor... sonucta Seymaya Para Nafaka ödemessi lazim. O yüzden Salgin Malgin dinlemiyor. Bu Adami nasil günde büyüttü Türkiye.. hayret ediyorum. Basit bir Muhabirdi nasil yükseldi.. ? Sevmiyorum Adami. Kendini begenmis Ukala. Bu yaziyida Yurtdisindan yaziyorum.

30
15
yanıtYanıtla
maho:

Beynini Türkiye''de bırakmışsın Azra gelip bir ara alırsın.

yanıt9
yanıt9
..:

Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş...

yanıt7
yanıt10
GAZETECİ MUHABİR EDİTÖR KAMERAMAN:

BRE AZRA NE DİYELİM SANA ŞİMDİ. . BASİT BİR MUHABİR DİYE YAZARAK BELLİ ETMİŞSİN ZATEN KENDİNİ. . ŞİMDİ SANA NE İŞ YAPTIĞINI SORMAK İSTERİZ SAYIN ELİT AZRA HANIM. . BUYRUN BAKALIM. . İNSANLARIN MESLEKLERİNE GÖRE BÖYLE YAZDIĞINA GÖRE FITRATIN DA SIKINTI VAR SENİN. . İSTERSEN Bİ ÖZÜR DİLE GAZETECİLİK YAPAN KİŞİLERDEN. . ADAM ÖYLE YA DA BÖYLE BURAYA GELDİ. . SİSTEM BURALARA GETİRDİ DİYE DÜŞÜNEMİYORSUN AMA BASİT BİR MUHABİR DİYORSUN YUH SANA. .

yanıt3
yanıt7
hadi hadi:

Tv8 ızlemıyoruz

36
3
yanıtYanıtla
TV8 i Sildik Biz Hadi Başka Kapıya:

Acun efendi sen, Adayı da getirsen artık izlenmezsin, Sen şımarık bir adamsın bu millet seni defterden sildi hadi by by

21
10
yanıtYanıtla
tabi:

fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış. . . Neden sildin acaba, senin gelmişine geçmişine söven adamı kovdu diye mi. El insaf ya birazcık olsun beyninizi kullanın. . . . .

yanıt3
yanıt6
turist kazıklayan taksici:

epey çaptan düşmüştü, iyi reklam yapar, nasılsa bir sürü bidon izliyor

29
1
yanıtYanıtla
mahoni:

eski acun ıyıydı suan zengınlıkten zehırlenmıs sacmalayan bır ınsan oldu. . kanalı acılmıyor evde artık. . ıyıce sevımsızlestı. . .

22
5
yanıtYanıtla
SONRADAN GÖRME:

acun kimi getirirsen getir bizim evde senin tv kanalın asla açılmaz bundan sonra

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title