Haberler

Kız Kardeşi Füsun Demirel'e Destek Verdi: Gerilla'nın Ablası

Güncelleme:

Füsun Demirel için ablası Figen Aydıntaşbaş, kardeşine 'Gerilla'nın Ablası' başlığıyla kaleme aldığı bir yazıyla destek oldu.

Füsun Demirel için ablası Figen Aydıntaşbaş, kardeşine 'Gerilla'nın Ablası' başlığıyla kaleme aldığı bir yazıyla destek oldu. Aydıntaşbaş, "Hep zoru seçtin, didiştin; oyuncu hakları, sanatçı örgütlenmesi dedin durdun." diye yazdı.

''HEP ZORU SEÇTİN''

Hayalinde bir gerillayı oynamak olduğunu söyledikten sonra sosyal medya üzerinden saldırıya maruz kalan, ardından rol aldığı ve ATV'de yayımlanan 'Aile İşi ' adlı dizinin kadrosundan çıkarılan ünlü oyuncunun ablası Figen Aydıntaşbaş, ''Gerillanın Ablası'' başlıklı yazısında kızkardeşi Füsun Demirel 'e "Hep zoru seçtin, didiştin, oyuncu hakları, sanatçı örgütlenmesi dedin durdun" diye seslendi. İşte Aydınbaş'ın o yazısı:

''GERİLLA'NIN ABLASI''

12-13 yaşlarındasın. Anı defteri tutuyorsun "Leyla Halit gibi olmak isterim" yazmışsın.
18 yaşındasın. İzmir'de açıkhava sinemasında genç tiyatrocuların bir gösterisini izliyoruz. Kara saçların iki kalın örgü başının etrafında; damarlarını şişirircesine şiir okuyorsun Nazım'dan, 'Partizan'. İçimden, "Haydi bakalım" diyorum.
Sonra İtalya'da drama okumak... Almanya'da tiyatro yapmak falan...
Hep zoru seçtin, didiştin; oyuncu hakları, sanatçı örgütlenmesi dedin durdun.
40 yıl tiyatro, sinema, tv, oku, kitap çevir, oyna!
Ekmek kavgasını onuruyla yap.
Bu sezon Dario Fo oynuyorsunuz kıt imkânlarla. Tiyatro yapmak ne zor! Beni de sıkıştırıp desenler çizdirdin.
Şimdi bir kısım parayla tutulmuş, bir kısmının beyni tutulmuş birileri seni hedef yaptı kıt izanlarıyla.
Helal olsun sana Füsun aşk olsun.

Kaynak: Radikal

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Füsun Demirel Magazin Haberler

500

Yorumlar (80)

GEÇİT YOK:

MUSTAFA KEMAL PAŞA NERDESİN KALK ARTIK YOBAZLAR BİR OLDU cizrede surda şemdinlide SOSYALİST ÇOCUKLARINI BODRUMLARDA YAKIYORLAR. . . .

140
47
yanıtYanıtla
grey:

bu ülke insanına bomba atan çoluk çocuk öldüren birilerine hain yerine gerilla diyen bu ülkede sevilmez istenmez. onların yanına git destekçileride bizahmet.

114
9
yanıtYanıtla
Şehit bacısı:

Şehit anası,bacısı,karısı olmak şerefli kadınların işidir.kimi ana vardır yiğit doğurur kimi ana vardır.. doğurur senin ve kardeşinin ne olduğu belli

93
26
yanıtYanıtla
AL SANA GERİLLA:

bu saatten sonrada başkada bir halt olmazsın . . darısı Türk milletinin ekmegini yiyip terörü şirin gösteren gerilla meraklılarının başına. . .

97
20
yanıtYanıtla
Mer:

Helal olsun fusun hanima birileri irkçilar herkesi kendi gibi olmasni ister ondan olmayanlar her zaman irç faşislerin hedefindedirler oysa herkes üzgür olmali birakalim uzgurlukten dusunceden bir zarar gelmez kimse ölmez bunu herkes biliyor bariş isteyen dahi suc olduğu olduğu bir ülkede bizler o sucu işlemeye devam edecegiz sizler asil duşunceye kilit vursaniz bu ülkeyi kaosa savaşa surukler

11
62
yanıtYanıtla
Mer:

Etekli kim biliyonmu panzerlerinden tankindan zirhli araclarinda inmeyen devlet gucleridir 60 militana karsi 20 bin devlet gucu tanki topu en gelismis teknik soruyorum kim etekli kim eteksiz madem mert erkekseniz sayiniz silahiniz eşit olsun git bak bakayim kim erkek kim etekli gurursunuz siz o imkana tankina topuna helikoptere uçaga dua edin yoksa sen kalkip konuşamazdiniz

yanıt25
yanıt29
Türkiye''m:

Bunlar tam vatan hainleri. . Kimki terör örgütlerine destek veriyor idam edeceksin. .

52
15
yanıtYanıtla
CanMobil-IOS:

Hep zordu değil sonunda hainligi seçti ablan

49
15
yanıtYanıtla
AlıMobil-IOS:

Ablası nekı bacısı ne olacak

48
11
yanıtYanıtla
baybars:

her şey olabilirsin ama Allah hidayet nasip etmedikten sonra, Müslüman olmadıktan sonra neye yarar ki; İslam ümmeti olmaktan daha büyük şeref mi var ki. . . . . .

50
6
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title