Haberler

9 aylık hamile Leyla Lydia Tuğutlu, karnı burnunda pozunu paylaştı

Güncelleme:

Geçtiğimiz sene Ceyhun Ergin ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve şimdilerde ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, sosyal medya hesabından karnı burnunda pozunu paylaştı.

2008 Türkiye Güzeli Leyla Lydia Tuğutlu, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ceyhun Ergin ile geçtiğimiz yazın Almanya'da nikah masasına oturdu. Evliliğini gözlerden uzak yaşayan güzel oyuncu, şimdilerde ilk bebeğini kavuşmak için gün sayıyor.

DOĞUMUNA GÜNLER KALDI

Instagram'da 2,7 milyon takipçisi bulunan 9 aylık hamile Tuğutlu, karnı burnunda pozunu paylaştı. Erkek bebek bekleyen Oyuncunun "9" yazarak mavi kalp emojisi koyduğu paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

9 aylık hamile Leyla Lydia Tuğutlu, karnı burnunda pozunu paylaştı

"HAYATIMIZA HOŞ GELDİN CANIM OĞLUM"

Eylül ayında Instagram hesabından hamilelik pozlarını paylaşarak müjdeli haberi veren güzel oyuncu "Öyle heyecanlıyım ki... Yeni bir dönem başlıyor bizim için... Güzel bir yolculuk... Yolu yarıladık bile... Hayatımıza hoş geldin canım oğlum" ifadelerini kullanmıştı.

9 aylık hamile Leyla Lydia Tuğutlu, karnı burnunda pozunu paylaştı

9 aylık hamile Leyla Lydia Tuğutlu, karnı burnunda pozunu paylaştı

9 aylık hamile Leyla Lydia Tuğutlu, karnı burnunda pozunu paylaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Leyla Lydia Tuğutlu Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Nazlı Muhip:

Ben 2 aylik hamileyim karnim bunun 2 kati :(

11
0
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

KIZ MI ERKEK Mİ

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title