Haberler

5 milyon TL'ye güzellik merkezi açan Nihat Doğan, zarara uğrayınca mekanını devretti

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız nikah masasına oturan şarkıcı Nihat Doğan, büyük umutlarla açtığı güzellik merkezinde umduğunu bulamadı. Zarara uğrayan şarkıcı, 5 milyon TL harcadığı merkezini devretmek zorunda kaldı.

Gündeme dair yaptığı çıkışlarla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Nihat Doğan, geçtiğimiz haftalarda 3 aylık hamile sevgilisi Arezoo Gharlar'la nikah masasına oturdu. Şimdilerde baba olmak için gün sayan şarkıcı, büyük umutlarla girdiği güzellik sektöründe zarara uğradı.

"KEŞKE BU İŞLERE GİRMESEYDİM"

2. Sayfa'da yer alan habere göre, şarkıcılığın yanı sıra güzellik sektörüne girerek bir markadan franchising alan Doğan, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimlerin katılımıyla bir merkez açmıştı. Merkezi için 5 milyon TL harcayan şarkıcı, şubesi zarar edince kapatma kararı aldı. Merkezini elinden çıkartan Doğan, yakınlarına yaptığı açıklamada "Keşke franchising almasaydım ve güzellik işlerine girmeseydim" diyerek dert yandı.

5 milyon TL'ye güzellik merkezi açan Nihat Doğan, zarara uğrayınca mekanını devretti

5 milyon TL'ye güzellik merkezi açan Nihat Doğan, zarara uğrayınca mekanını devretti

5 milyon TL'ye güzellik merkezi açan Nihat Doğan, zarara uğrayınca mekanını devretti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nihat Doğan Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Martin Sikertel:

Haybeden, bedavaya kazanıyor zaten parayı haydan gelen huya gider. Toplumumuzda böyleleri baş tacı edildikçe bol bol kazanır yine.

79
2
yanıtYanıtla
erkan tortumcu:

bence gezici bi sirk kursun iyi de para kazanır sirkin palyaçosu zaten hazır...

62
3
yanıtYanıtla
taner ipek:

Keşke o parayla kendine biraz yatırım yapsaymış

55
3
yanıtYanıtla
Taner 35:

5 milyon ne ki piyasaya gireceksen para degil . Ben 5 den fazla kaybettim hiç haber olmadım

39
9
yanıtYanıtla
virtueslife:

Güzellik işine girmeseydim değil orayı nasıl idera ettiğin önemli.Örneğin kirası ne kadar yada işyerini satın aldın mı?yada fiyatların nasıl sosyetelere hitap etmek gibi bir amacın mı var.Birçok faktor var iş sektöründe.

37
6
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bana ne Nihat Doğan'dan. Yorum yazmayacağımi belirtmek için.,..

39
3
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Haydan gelip huya gidiyor bunların paralar zaten

22
0
yanıtYanıtla
Demir Acer :

seda bu yine parasiz kalmis al bunu tekrar himayene sen kis gunu usumesin parasiz pulsuz

21
0
yanıtYanıtla
Sadık Yakar:

Çıraklıgını yapmadığın işten zarar edersin emek vermeden para gücü ile açılan mekan seni ustaya mahkum eder her işte sen işi bileceksin usta hasta olur işi olur veya kaçarsa sen gayret edeceksin

16
0
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

para kimlerin elinde bu halk bunları zengin etti hep

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title