Haberler

49' Filmi İçin Geri Sayım Başladı

Güncelleme:

Yapımını CNP Film'in, yapımcılığını Mehmet Canpolat'ın üstlendiği gerçek bir hikayeden uyarlanan aksiyon filmi '49', 20 Ocak Cuma günü vizyondaki yerini almak için gün sayıyor.

DEAŞ'a esir düşen 49 Türk vatandaşının kurtarılması için düzenlenen operasyon ve perde arkasında yaşananlar sinema perdesine geliyor. İlk dakikası itibariyle düşmeyen temposu ile Türk sinemasında aksiyon türünün standartlarını belirlemeye hazırlanan '49'un başrollerini İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık üstlendi.

Sinema salonlarında izleyicilere soluksuz izlenecek bir heyecan fırtınası sunan '49'un yönetmenliğini Hakan İnan yaparken, senaryoda Barış Erdoğan-İlker Arslan imzası bulunuyor.

'49', 20 Ocak'ta sinemalarda…

11 Haziran 2014'te binlerce kis¸ilik DEAŞ gu¨cu¨, Irak'ın Musul kentine saldırdı. Yerel güvenlik güçleri direnmeden s¸ehri terk edince, bu¨tu¨n Musul DEAŞ'ın eline gec¸ti. Tu¨rkiye'nin Musul Bas¸konsoloslugˆu, DEAŞ militanları tarafından is¸gal edildi ve 49 personel rehin alındı. '49' filmi, Musul'da DEAŞ tarafından esir alınan 49 Türk vatandaşını kurtaran MİT mensuplarının gerçek hikayesini anlatıyor.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Mehmet Canpolat Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title