Haberler

4 Çocuğu da Levent Kırca'yı Resmi Olarak Reddetti

Güncelleme:

Vefatından sonra 400 bin lira civarı borcu olduğu ortaya çıkan Levent Kırca'nın Oya Başar'dan olan iki çocuğunun ardından ilk eşi Nur Diner'den olan iki çocuğu da mirasını reddetti.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden usta tiyatrocu Leven Kırca'nın mirası dört çocuğu tarafından reddedildi. Rahmetli oyuncunun Oya Başar'dan çocukları Umut Kırca ve Ayşe Kırca'nın ardından, Nur Diner'den çocukları Oğulcan Kırca ve Özdeş Kırca da mirası reddetmek için İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'ne dava açtı. Mahkeme, mirasın reddine karar verdi.

350-400 BİN LİRA BORCU ORTAYA ÇIKTI

Merhum Leven Kırca'nın, vefatından sonra 350-400 bin lira arasında borcu olduğu ortaya çıkmıştı. Çocuklarının bu yüzden reddi mirasa başvurdukları iddia edilmişti. Oyuncunun ilk eşinden çocukları Umut Kırca ve Ayşe Kırca, önce davranarak miras reddini mahkemeye taşımıştı.


"BORÇ VARSA LEVENT VE OĞULCAN'INDIR"

Levent Kırca'nın ilk eşi Oya Başar, "Biz Levent'in malını, mülkünü istemiyoruz. Oğulcan'la kurdukları şirketle ne iş yaptıklarını da bilmiyorduk. Çocuklar bilmediği bir parayı kabul etmek istemedi. Borç harç varsa da Levent ile Oğulcan'ındır" açıklamasını yapmıştı.


"SİZE PARA BIRAKMADIM, BORÇ DA..."

Usta tiyatrocunun çocuklarına daha önceden, "Ben size para bırakmadım, ben size borç da bırakmadım. Bu durumun ileride size sıkıntı çıkarmaması için reddi miras yapın. Bu sizin hukuki hakkınızdır." dediği öğrenilmişti.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oğulcan Kırca Levent Kırca Oya Başar İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

Has:

Evet yıllardır Solculukla geçinen milleti kandıran dinle diyanetle alay eden bu adam öldü ödemeyin dedi para bankadan çekilmiş devletin parasını yemiş sizde ödemeyin çocuklar diyor en hafifinden 400 milyarı devlete geçirmiş oluyor öldükten sonra bile devlet bunların soygunundan kurtulamıyor

21
65
yanıtYanıtla
Alperen:

Kime hayrı olduki çocuklarına olsun . Lafa geldimi ben şunu yaptım burda oynadım sinema dizi programlar tiyatro eeee içip içip gezersen OLACAK BU KADAR

14
68
yanıtYanıtla
Allah bilir.:

Adamın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.Ben sanatçılığına bakarım,yaptıkları canlandırdıkları bugün bile bire bir karşımıza çıkıyorsa o adam çok iyi sanatçıdır.

45
11
yanıtYanıtla
Emsalettin:

İbret al ey insanoğlu! Borçsuz yaşamayı, sabretmeyi, dünya malına heves etmemeyi öğren!

9
11
yanıtYanıtla
Vatandas:

Levent bey cocuklarinin borcunu odeyip helallik bile alamadi

5
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title