Haberler

Makyajı ve photoshop'u abartan Deniz Seki'yi görenler tanımakta güçlük çekiyor

Güncelleme:

Kilolarıyla uzun yıllar başı dertte olan Deniz Seki, 2,5 ayda 20 kilo kaybederek iğne ipliğe dönmüştü. Kendisini adeta baştan yaratan Seki, 25 yaş daha gençleştiği görülen son paylaşımıyla görenleri şaşkına çevirdi. Kullanıcılar, ünlü şarkıcının makyajı ve photoshop'u abarttığı yönünde yorumlar yaptı.

Ünlü diyetisyen Şeyda Coşkun ile kampa girdikten sonra yaklaşık 2,5 buçuk ay sonunda fit bir görünüme sahip olan 50 yaşındaki ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından paylaştığı fit fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çekiyordu.

25 YAŞ GENÇLEŞTİ

Sıkı bir beslenme ve spor programı ile sahneye ilk çıktığı yıllardaki görünümüne kavuşan Deniz Seki, Instagram'dan paylaştığı son fotoğrafı ile görenleri adeta şoke etti. Fit görünümünün yanı sıra gençleştiği ve saçından, makyaj stiline kadar değişiklik yaptığı görülen Seki, 25 yaş geriye gitti. Seki'nin fotoğrafını gören kullanıcılar, makyajı ve photoshop'u abarttığını, aynı zamanda estetikle bu görünüme kavuştuğunu söyledi.

25 yaş daha gençleşen Deniz Seki'yi görenler tanımakta güçlük çekiyor

25 yaş daha gençleşen Deniz Seki'yi görenler tanımakta güçlük çekiyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diyetisyen Deniz Seki Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (13)

ODA KİM:

O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ

7
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

KULLANMADIĞIN MADDE KALDI MI LOO, EYYYY?

5
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Problem yok, her ünlü yapıyor.

6
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Nerden bileceksiniz parçasındaki başarısızlığı, tastiklemiş. :)

4
0
yanıtYanıtla
Nükte nine:

Niye yapion kizim

3
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Nerden bileceksiniz parçasındaki başarısızlığını , burada da tastiklemiş. :)

1
1
yanıtYanıtla
Genç:

Aaaa bu daha çocuk

2
0
yanıtYanıtla
Bingöllü Bilal:

HEE ÇOCUK ..!. Denede Gör ..

yanıt1
yanıt1
KAFA GÖZ:

Bu kadına hayrandım ne güzel şarkılarını söyluyordu , o husnü denen klarnetci yokmu bunun hayatını mahvetti . .

1
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

İnsanda irade denen bir şey var dimi? :)) Hüsnü,nun eşi daha madurdu.

yanıt2
yanıt1
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title