Haberler

2023'te siyasete girecek olan Nihat Doğan'dan çok konuşulacak çıkış: MHP nasıl siyaset yapıyorsa HDP de yapsın

Güncelleme:

Haberler.com'un YouTube kanalına konuk olan Nihat Doğan, 2023'te siyasete gireceğini söyledi. Siyasetle ilgili konuşan Doğan, "Bu ülkede Türkler nasıl siyaset yapıyorsa, MHP nasıl siyaset yapıyorsa bırakın HDP de siyaset yapsın" dedi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu sanatçı Nihat Doğan oldu. 2023 yılında siyasete girmeye hazırlanan Doğan, MHP ve HDP hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"2023'TE HDP'DEN ADAY OLABİLİRİM"

Nihat Doğan, Kalaycıoğlu'nun "2023'te milletvekili olacak mısın?" sorusu üzerine "Türkiye, Avrupa'nın en genç nüfusuna sahip ülke. Hayat çok hızlı akıp gidiyor ve gençlerin de istekleriyle de daha bilinçli bir toplum var. Bunlara karşılık vermek için de daha dinamik olmak lazım. Siyasete girmek için zamanımın geldiğini düşünüyorum. 2023'te aday olacağım. HDP'den de aday olabilirim. Kürtlüğü teslim edecek parti HDP'dir" dedi.

2023'te siyasete girecek olan Nihat Doğan'dan çok konuşulacak çıkış: MHP nasıl siyaset yapıyorsa HDP de yapsın

"TÜRKLÜĞÜ MHP TEMSİL EDİYORSA HDP DE KÜRT'Ü TEMSİL ETSİN"

"Türklüğü MHP'nin temsil ettiğine inanıyorsanız HDP'nin de Kürt'ü teslim ettiğine inanıyorum. Ümit Özdağ'ın yaptığı söylemler ve eylemler toplumu bölüyor. Tabi ki de hapse atılsın demiyorum. Fikirlerin sonuna kadar özgürlükçü olması gerektiğini düşünüyorum. Dünyadaki en büyük terörizm bir insanın ana dil hakkının elinden alınmasıdır. Benim ana dilimi elimden alan her türlü insana 'kahraman' deniliyor. 'Kürt, alevi yoktur' diyen kahraman oluyor."

2023'te siyasete girecek olan Nihat Doğan'dan çok konuşulacak çıkış: MHP nasıl siyaset yapıyorsa HDP de yapsın

"BU KARA GÜNLERDEN GEÇECEĞİZ"

Ben Kürt'üm ve Kürtçe konuşmak istiyorum dediğim zaman bölücü oluyorum. Biz bu ülkeyi beraber kurduk, biz Kürt'üz, biz varız demenin neyi bölücülük. HDP meşru bir parti. Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bundan 20 sene önce bölücülükle suçlanmak suretiyle şiir okudu diye cezaevine attılar. Kimin terörist olduğuna bırakın da yargı karar versin. Hukuka sonuna kadar inanıyorum. Bu kara günlerden geçeceğimize inanıyorum. Türkiye'nin tamamen anayasal ve hukuk devleti olması gerektiğine inanıyorum. Ben de bu yüzden mücadele ediyorum. HDP'nin terörist olup olmadığına biz niye karar veriyoruz? Bu ülkede yargı var savcılar var. Bırakalım da herkes kendi işini yapsın. Bu ülkede Türkler nasıl siyaset yapıyorsa, MHP nasıl siyaset yapıyorsa bırakın HDP de siyaset yapsın. İktidarlar geçici, yargı kalıcıdır."

2023'te siyasete girecek olan Nihat Doğan'dan çok konuşulacak çıkış: MHP nasıl siyaset yapıyorsa HDP de yapsın

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nihat Doğan Siyaset MHP Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

taner ipek:

Hele bunu Bi alın buradan ya

55
14
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

MHP'nin eski siyasi anlayışından eser yok şu anda. HDP hep nakarat halinde hep aynı şeyleri tekrar ediyor ve gelişmesi de imkansız. Nihat sana da bu pislik yuvası yakışır tencere kapak olursunuz. Ben Kürtleri severim ama seni ve senin gibi olanları ne severim nede dinlerim.

54
11
yanıtYanıtla
Sadık:

Rengini belli etti ,kürtcülük vs ile kaos çıkarıyor.

44
11
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Yakında indirirler :)

40
14
yanıtYanıtla
elif yildiz:

Erdoğanın yanındayız her daim sonun kadar

29
24
yanıtYanıtla
Kemal gulec:

Bitmeyen kabus gibisin nido lütfen bit

43
7
yanıtYanıtla
Demir Acer :

yokmu seda gibi birisi alsin bunu himayesine bos bos miyavliyor, kurda kusa yem olup heba olacak

32
8
yanıtYanıtla
özen66:

sıyaset bu kadar dustumu :)

38
2
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

evet adam haklı diyer partiler gibi hdp de siyaset yapmalı, diyer partiler nasilki pkk yı terör örgütü olarak görüyorsa hdp de görsün haklısın nihat

31
8
yanıtYanıtla
AÇANAY BİLGİSAYAR:

sen sahnelere geri dön

13
22
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title