Haberler

20'li yaş akımına katılan Bige Önal, kendi fotoğrafı yerine doların 2001 yılındaki kurunu paylaştı

Güncelleme:

Sosyal medyanın yeni akımı '20'li yaşlar' akımına en ilginç paylaşım oyuncu Bige Önal'dan geldi. Genç oyuncu, kendi fotoğrafını paylaşmak yerine 2001 yılındaki dolar kurunu paylaştı.

Neredeyse her gün yeni bir akımın başladığı sosyal medyanın yeni trendi '20'li yaş fotoğraf paylaşma' oldu. Birçok ünlünün katılarak gençlik hallerini paylaştığı akıma en ilginç yorum Bige Önal'dan geldi.

DOLAR KURUNU PAYLAŞTI

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan güzel oyuncu Bige Önal, akıma doların 2001 yılındaki kuru ve günümüzdeki kurunu kıyasladığı bir fotoğrafı paylaşarak dahil oldu. Oyuncunun 1,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı bu paylaşım akımın en ilginç paylaşımları arasında yer aldı.

20'li yaş akımına katılan Bige Önal, kendi fotoğrafı yerine doların 2001 yılındaki kurunu paylaştı

BİGE ÖNAL KİMDİR?

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal ve eski manken Mine Baysan'ın kızı olan Bige Önal, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Kısmetim Otel dizisi ile yaşayan Bige Önal; Göç Zamanı, Maral, Benim Adım Gültepe, Yasak, Elde Var Hayat ve Halil İbrahim Sofrası, Bir Başkadır dizilerinde rol almıştır. Ayrıca, Olanlar Oldu ve Martıların Efendisi filmlerinde de rol alan Önal, şimdilerde FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Selin karakterini oynuyor.

20'li yaş akımına katılan Bige Önal, kendi fotoğrafı yerine doların 2001 yılındaki kurunu paylaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sen Çal Kapımı Bige Önal Instagram Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

POLAT :

Beyinsiz olmak bu heralde, o gün daha TL ye geçilmemiş ve milyon olarak kullanılıyordu.

24
101
yanıtYanıtla
Pole star:

Beyin bedava :))) 2001 de 1 usd = 1.644.837,00TL hesap makinesine gerek yok anlayan anladı.. ;)

30
41
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

Şimdi paradan 6 sıfır silinmemişti derler. Ben 2004'dekini söyleyeyim. 1 Dolar = 1,30TL. (1 Lira 30 Kuruş.) Saygılarımla.

39
10
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

MAKARNACI

12
17
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title