Haberler

10 yaşındaki kızının ilk kez regl olduğunu duyuran Ceyda Düvenci'ye tepki yağdı

Güncelleme:

Başarılı oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, sosyal medya hesabından kızının regl olduğunu duyurdu. Düvenci'nin paylaşımı kısa sürede tepki çekerken birçok sosyal medya kullanıcısı "Kızınızın özelini bu şekilde paylaşmanız çok yanlış" yorumunu yaptı.

Kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak ile mutlu bir evliliği olan Ceyda Düvenci, gün içerisinde yaşadıklarını 2,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sevenleriyle paylaşıyor.

"BALKÖPÜĞÜM GENÇ KIZ OLDU"

Düvenci, dün Instagram hesabından 10 yaşındaki serebral palsi hastası kızının ilk kez regl olduğunu söyleyerek "Gün senin günün... Gözümde mutluluk gözyaşları... Balköpüğüm genç kız oldu... Gelsin ritüeller... Kutlayalım yeni zamanını... 18/01/21" ifadelerini kullandı.

10 yaşındaki kızının ilk kez regl olduğunu duyuran Ceyda Düvenci'ye tepki yağdı

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Ceyda Düvenci'nin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım Düvenci'nin yaptığı paylaşımı doğru bularak tebrik ederken bir kısım da "Kızınızın özelini nasıl böyle paylaşırsınız" diyerek tepki gösterdi.

İşte Ceyda Düvenci için yapılan bazı yorumlar...

10 yaşındaki kızının ilk kez regl olduğunu duyuran Ceyda Düvenci'ye tepki yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceyda Düvenci Düvenci Haberler

500

Yorumlar (213)

Rana:

Bir erkek çocuk sunnet olduğu zaman padişah kiyafetleri giydirilip düğünler yapilip kutlanıyor da bir kız çocuğunun genç kızlığa ilk adımı neden saklanıyor ayıp görülüyor

28
46
yanıtYanıtla
mehmetk:

ben de bunu yazacaktım

yanıt8
yanıt7
cano:

bir akıllısı sensin

yanıt5
yanıt8
mehmet:

ne şapşal bir yorum. Sünnet olan çocuk buluğa eren genç değil. He çocuğum bakın buluğa erdi de sünnet oldu değil o. . Kusura bakma ama sen de serre kadar anlayış yok. sıfır.

yanıt0
yanıt1
cenk:

regl olmayı ahlak dışı gören islam ülkelerinin saçmalıkları. . . bu her kızın belli yaşa gelince bünyesinde olan doğal bir olay bunu ahlaki değerlere bağlayamazsınız erkek çocuğu için yapılsa aynısı

25
46
yanıtYanıtla
ks:

peki bu çocugun mahremiyeti nolucak herkeze ifşa ediliyor böyle.

yanıt14
yanıt2
Tartar:

İnsanın ailesi her yaptığını bilmezken sanatçı sandığımız gereksiz kızının mahremini paylaşmış. Sende bunu fırsat bilip islama olan kinini kusmuşsun. Çocuklarına eşiyle yaptıklarını detaylıca anlatır senin gibi bozuk zihinler. Çocuk psikolojisi yada toplum psikolojisi senin umrunda mı? Bana ne sanatçı müsveddesinin çocuğunun ilk kanından! Çocuğun psikolojisi ne olacak düşündün mü? Ülkece tarihiyle birlikte ilk kan gününü öğrendik. Kan nerenden geldi gibi sorular sorulmayacağının garantisi var mı

yanıt0
yanıt1
Ali:

Adet görmek, İslâm ülkelerinde ahlak dışı görülmüyor ki. Kadınlarda belirli aralıklarla görülen normal bir durum. Ki kadınlar bunu ifşa etmekten de utanır zaten. Ama bu kadın utanmamış. Kızının utanmasını da göz önüne alamamış.

yanıt1
yanıt0
DİRİLİŞ:

BURASI MÜSLÜMAN BİR ÜLKE. BU TÜR ÖZEL DURUMLAR KENDİ İÇİNİZDE KALSIN. AYRICA BİZEEE NEEE

36
25
yanıtYanıtla
Sünnet Düğünü:

Sünnetten bize neee

yanıt24
yanıt19
Tüm 213 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title