Haberler

Ailesi, 1 ay önce hayatını kaybeden Nur Yerlitaş'ın son görüntülerini paylaştı

Güncelleme:

Nisan ayının sonunda evinde hayatını kaybeden Nur Yerlitaş'ın sosyal medya hesabını kullanan ailesi, Yerlitaş'ın ölmeden önce çekilen son görüntülerini yayınladı.

Geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olan 64 yaşındaki ünlü modacı Nur Yerlitaş, 27 Nisan'da evinde hayatını kaybetti. Yerlitaş'ın ailesi ise Instagram'da 1.3 milyon takipçisi bulunan modacının tedavi gördüğü dönem çekilen son halinin videosunu yayınladı.

ÜNLÜ İSİMLER SESSİZ KALAMADI

Yerlitaş'ın ailesi Instagram'dan görüntüleri Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın "'Şefkat' sevgiden daha büyüktür. Koşulsuz sevgi olarak bilinir. İkincisi 'Nezakat' saygıdan daha büyüktür. İncitmeden sonuç almayı sağlar" sözüyle paylaştı. Ünlü modacının son görüntülerini gören Seda Sayan, Sibel Can, Hatice, Muhammer Ketenci, Tanju Babacan, Aslıhan Hünel gibi ünlü isimler de paylaşıma yorum yaparak sevgilerini gösterdi.

1 ay önce hayatını kaybeden Nur Yerlitaş'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Instagram Haberler

500

Yorumlar (29)

Yapıcı:

Oluden şeytan bile vazgeçer. Yorumlarınıza çok yazık. Allah rahmet eylesin.

52
6
yanıtYanıtla
YAPICI''YA CVP:

Dini bilmediğin belli ölüden şeytan vazgeçsede bu dünyada şeytanın eli ayağı olanlar onlar ölsede şeytandan vezgeçmezler çünkü kıyamet gününde alev topuna dönmüş zincire vurulan şeytanın yanına gidip halen orda bile ondan medet umacaklar şeytanda sizin gibi insanların şerrinden alemlerin Rabbine sığınırım ben size hiçbirşey yapmadım ne yaptıysanız kendiniz yaptınız diyecek bunları öğren oldumu ?Bilmeden konuşma kara cahil.

yanıt9
yanıt10
ikisine de cevap:

ne içiyonuz la siz karşılıklı?

yanıt0
yanıt0
Fatima:

Olmuş bir insanın resimlerini göstermek o ölüye eziyettir bu nasıl bir ailedir yazık yazık kadın orada eziyet çekiyor yazık Rabbim ana babaya akıl versin inşallah

yanıt2
yanıt0
TASFIRIN ERKEGi:

FATiMA, sen neler de bilirmissin; anaaa, baaa baaa baaaa baaaaa. . . Senin de eziyetin bol olur insallah.

yanıt0
yanıt1
UFUK:

KUSURA BAKMADA GENELDE ERKEKDEN DONME ISIMLERE ARKA CIKTIGINI GORDUM MAGAILERDE EGER OYLEYSE UMRUMDA DEGIL

9
34
yanıtYanıtla
hakanca:

noldum değil nolacağım diyeceksin ona buna üstten bakarak hakaret ederek yaşadın bak son haline inşallah herkes ibret alır inanmayabilirsiniz en doğal hakkınız ama bu size inanmıyosunuz diye dinle dalga geçme hakkını vermez rahmet dilemiyorum yazık hiç yokmuş gibi yaşadığı hesap gününe gitti

4
10
yanıtYanıtla
yorum yok:

büyük konuşmaya gelmez bu işler düşmez kalkmaz bir allah. . .

yanıt0
yanıt0
AHHH MAKCA:

Evet hesap günü korkunc birsey. . . Elektrik ile dogalgaz faturalari ayni gün geliyorlar, ben böyle hesabin taaa. . . Allahtan su faturasi 10 gün sonraya denk geliyor. Bu yüzden haklisin kardesim, hesap günü berbat birsey.

yanıt0
yanıt0
Faroz:

Bu yoruma bakarsak sen olacağını garantilemiş gibi üstten bakarak konuşmuşsun

yanıt3
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title