Haberler

Maganda Mağduru Ailelere Dündar'dan Destek

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz günlerde bir şehir magandasının internetten aldığı tüfeği denemek için çevreye rastgele ateş açması neticesi hayatını kaybeden 15 yaşındaki Doğukan Avcı’nın ailesi ile yaralanan arkadaşı Mustafa Paşa’yı ziyaret etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz günlerde bir şehir magandasının internetten aldığı tüfeği denemek için çevreye rastgele ateş açması neticesi hayatını kaybeden 15 yaşındaki Doğukan Avcı'nın ailesi ile yaralanan arkadaşı Mustafa Paşa'yı ziyaret etti.

Küçük Balıklı Mahallesi'nde ekim ayında meydana gelen olayda, internetten 350 liraya satın aldığı pompalı tüfeği denemek için bir kahvenin önüne gelip rastgele ateş açan 27 yaşındaki Sezai İsanç, 15 yaşındaki Doğukan Avcı ve arkadaşı Mustafa Paşa'yı vurdu. Yaralı çocuklardan Doğukan Avcı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, her iki bacağından vurulan Mustafa Paşa ise 6 ay yataktan kalkamayacak.

Evvela Doğukan Avcı'nın ailesini ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Son günlerde artış gösteren internet üzerinden silah satışı, maalesef bu tür üzücü sonuçlara sebebiyet veriyor. Silahlanma mutlaka kontrol altında tutulmalı. Bu tür olaylar mutlaka son bulmalı. Hükümetimiz de şiddetin azaltılması ve ruhsatsız pompalı tüfek taşınmasının önüne geçmek için yeni adımlar atıyor. Pompalı tüfekle yakalanan kişilere adli işlemin yanı sıra para cezası verilmesi için yasa tasarısı hazırlanması gündemde. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ben kendilerine başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Her zaman kendilerinin yanında olacağız ve gereken desteği sağlayacağız" dedi.

Mustafa Paşa'yı da evinde ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 6 ay yürüyemeyecek olmasından dolayı Mustafa'ya tekerlekli sandalye hediye eden Dündar, genç çocuğun ve ailesinin her zaman yanında olacaklarını söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Dündar Mustafa Paşa Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title