Haberler

Madrid'i "Real" Tanıtıyor

Madrid'i "Real" tanıtıyor- La Liga ekiplerinden Real Madrid, hazırladığı tanıtım filmiyle Madrid bölgesine turizm katkısı yaptı- Real Madrid Başkanı Perez: "Real Madrid'in imajı, Madrid'in ve İspanya'nın da imajıdır.

Madrid'i "Real" tanıtıyor- La Liga ekiplerinden Real Madrid, hazırladığı tanıtım filmiyle Madrid bölgesine turizm katkısı yaptı- Real Madrid Başkanı Perez: "Real Madrid'in imajı, Madrid'in ve İspanya'nın da imajıdır. Kulüp olarak büyük bir büyükelçiyiz" İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid, yıldız futbolcu ve basketbolcularıyla hazırladığı tanıtım filmiyle Madrid bölgesine turizm desteği verdi. Ekonomik kriz sonrası turizmi olumsuz yönde etkilenen Madrid bölgesine son birkaç yıldır önemli destek veren Real Madrid, bu yıl da yeni bir tanıtım filmi hazırladı."Enjoy Madrid" başlıklı tanıtım filminde, teknik direktör Carlo Ancelotti, futbolcular Cristiano Ronaldo, Benzema, Isco, Keylor Navas, James, Bale, Kroos, basketbolcular Felipe Reyes, Sergio Llull, Andres Nocioni ve Sergio Rodriguez gibi yıldız isimler yer aldı.Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenen filmin tanıtım töreninde yaptığı açıklamada, "Real Madrid'in imajı, Madrid'in ve İspanya'nın da imajıdır. Kulüp olarak büyük bir büyükelçiyiz" dedi.Sınırları bulunmayan bir kulüp olduklarına dikkati çeken Perez, "71 ülkede 400 kadar spor okulumuz var. Santiago Bernabeu Stadı her yıl 5 milyona yakın kişiyi ağırlıyor. Nereden geldiğimizi hiçbir zaman unutmasak da biz evrensel bir kulübüz" ifadelerini kullandı.Öte yandan, Madrid'in turizmde yaşadığı düşüşün sona erdiği ve toparlanmaya geçtiği belirtilerek, 2014 yılında Madrid özerk yönetimini 10 milyondan fazla turistin ziyaret ettiği ve bunun en iyi ikinci istatistik olduğu bildirildi.Ayrıca 2014 yılında Madrid'e gelen turistlerin yaptıkları harcamaların ise 5 milyar avroyu bulduğu ve bunun rekor olduğu kaydedildi. -Madrid'i "Real" tanıtıyor

Kaynak: AA / Spor

Florentino Perez Real Madrid İspanya La Liga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title