Haberler

Madenci Eşi, İnternet'te Tanıştığı Adama Kaçtı

Güncelleme:

Zonguldak'ta, yaklaşık bir aydır internette bir erkekle konuşan 30 yaşındaki madenci eşi, iki çocuğunu komşuya bırakarak kaçtı.

Zonguldak Dilaver'de, özel bir maden ocağında çalışarak geçimini sağlayan 32 yaşındaki M.E, sekiz yıl önce tanıştığı G.E ile dünya evine girdi. Çiftin mutlu giden evliliklerinden iki çocuğu dünyaya geldi. Ancak mutlu giden evlilik bir ay önce G.E'nun internet ile tanışmasının ardından sona erdi. İddiaya göre G.E, internette tanıştığı bir erkekle sohbet etmeye başladı. Eşinin elinden telefonun düşmediğini gören M.E. birkaç kez uyarmasına rağmen netice alamadı. Sonunda eşinin telefonuna el koyan madenci, internette tanıştığı adamın mesajlarını görünce şok oldu.

'ÇARŞIYA GİDİYORUM' DİYEREK ÇOCUKLARINI KOMŞUYA BIRAKTI

Yaklaşık bir ay önce komşusunun evine giden G.E, 'Çarşıya gidiyorum' diyerek çocuklarını bıraktı. İki saat içinde geleceğini söyleyen genç kadından bir daha haber alınamadı. Eşinin telefonu kendisinde olan M.E, mesajlaştığı adamı aradı. Ancak, bir netice alamayan madenci durumu polise bildirdi. Eşiyle her şeyin güzel gittiğini ifade eden M.E., şöyle konuştu: "Bir ay önce ev işlerini yapmamaya, çocuklarla ilgilenmemeye başladı. Ne zaman baksam internetin başında, elinde telefon. Sabah kalkıyor, çocukları dışarıya gönderiyor. Ben kendisini uyardım ve sonunda çocukları bırakıp gitmiş. Ben şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Bir haber versin, sesini duyursun gelmese de olur."

"BİZİ KANDIRIP GİTTİ"

Çiftin 7 yaşındaki kızlarıysa annesinden bir haber beklediğini ifade ederek, "Hiç bir şey demedi. Bizi kandırıp gitti" diye konuştu.Gözyaşları içinde eşine seslenen genç madenci, şimdi çocuklarına hem analık hem de babalık yapıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

gözümü kapar vazifemi yaparım:

ya internet sayesinde gözümüz açıldı. ne yakışıklı adamlar var diyorum. evdekinden bıktım yalan yok. senelerce aldatıldım sıra bende artık diyorum bazen ama cesaretim yok

14
45
yanıtYanıtla
berkayberkay_16@gmail.com:

emin misin

yanıt0
yanıt0
en iyisiferhat_alper86@hotmail.com:

herkes kendine yakışanı yapar ruhunda varsa kaşarlık neye yarar tartışmak

yanıt0
yanıt0
kadir ay:

o kadın ölümü hak etmiş. . .

29
9
yanıtYanıtla
BİTLİSLİ ŞEYHMUS:

''ERKEKLER İFFETLİ OLUN Kİ KADINLARINIZDA İFFETLİ OLSUNLAR'' HZ. MUHAMMED

36
1
yanıtYanıtla
KUZEY Ç.:

seneye pavyona düşer . . .

35
1
yanıtYanıtla
RASİM ÖZ:

KADININ RESMİNİ BURAYA KOYUN TEŞHİR EDİN

33
3
yanıtYanıtla
sen istiyor duj, verecek 100 dolar daha:

fotoda ağlıyon ama ulan bir rus hatun denk gelse aşık olur, sende karıyı çocukları bırakıp giderdin yuvayı komple dağıtırdn. hakettinki başına gelmiş :))) sadece yavrulara acısım. sana değil tipinden belli fırlamalığın

7
29
yanıtYanıtla
hakan ipek:

mumkunse eve internet veya janjanlı tel sokmıcannn insan geri dönülmez cahillikler yapıo net i işin icin kullanmıosan evde gerek yok

27
8
yanıtYanıtla
muhammedgulzehra@ilkposta.com:

ne alaka ya, internet olmasa disarda görüstügü adamlada kacar, cok örnekleri var. Yeterki insanin icinde olmasin, internet telefon sadece bir araci. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title