Haberler

Madde Bağımlılığı ve Korunma Yöntemleri" Etkinliği

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürü Altınok'un eşi Gülhan Altınok: "Uyuşturucu kullanımında gençler ön planda olduğu için ilk olarak öğrencileri bilgilendiriyoruz, velilere yönelik çalışmalar da yapacağız"

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, uyuşturucu kullanımında gençler ön planda olduğu için ilk olarak öğrencileri bilgilendirdiklerini belirterek, velilere yönelik çalışmalar da yapacaklarını kaydetti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce yürütülen "Biz Siz Olmadan Olmaz Projesi" kapsamında, Güngören Ergün Öner-Mehmet Öner Anadolu Lisesi'nde "Madde Bağımlılığı ve Korunma Yöntemleri" başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok'un himayelerinde gerçekleştirilen konferansa, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu, Güngören İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Karaman, Eğitim Şube Müdürü Atalay Bahar ve okulun müdürü Mehmet Nezir Eryarsoy da katıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli başkomiser Uğur Evcin, öğrencilere uyuşturucu madde bağımlılığı ve korunma yöntemlerine ilişkin bilgi verdi.

Etkinlikte konuşan Gülhan Altınok, öğrencilerin kendisini abla ya da teyzeleri olarak görebileceğini ifade ederek, öğrencilerden başlarına uyuşturucu maddeyle ilgili bir problem geldiğinde "uçuyorum sandım, meğer düşüyormuşum" demeden önce öğretmenleri aracılığıyla kendileriyle irtibat kurmalarını istedi.

Basın mensuplarına açıklama yapan Altınok, uyuşturucuyla mücadele kapsamında İstanbul'un tüm okullarında çalışma yapacaklarını dile getirdi.

Çalışmalarda İstanbul emniyetinin tüm birimlerinin yanı sıra belediyelerin de aktif olarak yer alacağını vurgulayan Gülhan Altınok, "Uyuşturucu kullanımında gençler ön planda olduğu için ilk olarak öğrencileri bilgilendirdik. Velilere yönelik de çocuklarını koruma ve onları bilgilendirme çalışmaları yapacağız" diye konuştu.

Altınok, ailelerden en başta çocuklarının en yakın arkadaşı olmalarını ve evlatlarının arkadaş çevrelerini iyi tanımalarını istedi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Selami Altınok Gülhan Altınok Güngören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title