Haberler

Maçın Ardından - Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 yendikleri maçtaki performanslarını yetersiz bulduğunu söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 yendikleri maçtaki performanslarını yetersiz bulduğunu söyledi.

Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Riekerink, elde edilen sonuçtan dolayı taraftarlar adına mutlu olduğunu belirtirken, "Üç puan kazandık ama takımın performansından memnun değilim." dedi.

Motive olmuş bir oyuncu grubuna sahip olduğunu aktaran Hollandalı teknik adam, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgularken, "Ben bu çocuklara sonuna kadar güveniyorum. Dün de inanılmaz bir motivasyonları vardı. Bu seneki hedefimiz kesinlikle şampiyon olmak. Soyunma odasında maçtan önce, geçen seneki puan durumunu gösterdim ve bir daha bunu görmek istemediğimi söyledim." ifadelerini kullandı.

Maça istedikleri tempoyla başlayamadıklarını, rakiplerinin ise bekledikleri gibi olduğunu anlatan Riekerink, "Ben buradan Eren Derdiyok'a teşekkür etmek istiyorum. Neden önemli bir transfer olduğunu gösterdi. Elinden geleni yaptı ve son dakikada çıkıp golünü attı. İstediğimiz gibi oynayamadık ama sonuna kadar inanan ve mücadele eden bir Galatasaray vardı. Her ne kadar istediğimiz gibi oynayamasak da kazanmasını bildik." diye konuştu.

Yetersiz futbollarının sebebiyle ilgili olarak oturup konuşacaklarını dile getiren sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Benim gözlemlediğim, bazı oyuncularımız çok çabuk yoruldular. Beşiktaş maçında fiziksel olarak iyiydik ama bugün bazı arkadaşlarımız çabuk düştü. Top bizde fazla kalmadı. Hızlı oynayamadık, tempomuz düşüktü, bunlar görünüyor ama nedenini araştıracağız. Biraz yorgunluğa bağlıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Inter'de devam etmeme durumu oluşan milli oyuncu Caner Erkin'le ilgili yöneltilen soru üzerine, "Caner Erkin iyi bir oyuncu." yanıtını veren Riekerink, Inter Teknik Direktörü Frank de Boer'in ırkçılıkla suçlanması konusunda ise, "Frank de Boer, Galatasaay'da futbol oynadı. Ben de Ajax'tan iyi tanıyorum. Hocalığı bir yana, inanılmaz iyi bir insan. Dünyada ırkçılık yapacak son kişi. Bu mümkün değil." şeklinde konuştu.

Öte yandan, maçın 39. dakikasında oyundan aldığı ve saha içinde de sert tepki gösterdiği Martin Linnes'in durumuna da değinen Riekerink, "Linnes'le aramızda iyi bir ilişki var. Bazen onu bu şekilde uyandırmam gerekiyor. Beşiktaş maçında 120 dakika iyi performans göstermişti. Bugün ise gününde değildi. O şekilde bir tepkiyle onu uyandırmaya çalıştım ve bugün işe yaramadı. Bunun üzerine de değişiklik yoluna gittim. Bir sarı kartı da vardı ve ikincisini görebilirdi." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title