Haberler

Maçın Ardından - Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 yendikleri maçtaki performanslarını yetersiz bulduğunu söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 yendikleri maçtaki performanslarını yetersiz bulduğunu söyledi.

Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Riekerink, elde edilen sonuçtan dolayı taraftarlar adına mutlu olduğunu belirtirken, "Üç puan kazandık ama takımın performansından memnun değilim." dedi.

Motive olmuş bir oyuncu grubuna sahip olduğunu aktaran Hollandalı teknik adam, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgularken, "Ben bu çocuklara sonuna kadar güveniyorum. Dün de inanılmaz bir motivasyonları vardı. Bu seneki hedefimiz kesinlikle şampiyon olmak. Soyunma odasında maçtan önce, geçen seneki puan durumunu gösterdim ve bir daha bunu görmek istemediğimi söyledim." ifadelerini kullandı.

Maça istedikleri tempoyla başlayamadıklarını, rakiplerinin ise bekledikleri gibi olduğunu anlatan Riekerink, "Ben buradan Eren Derdiyok'a teşekkür etmek istiyorum. Neden önemli bir transfer olduğunu gösterdi. Elinden geleni yaptı ve son dakikada çıkıp golünü attı. İstediğimiz gibi oynayamadık ama sonuna kadar inanan ve mücadele eden bir Galatasaray vardı. Her ne kadar istediğimiz gibi oynayamasak da kazanmasını bildik." diye konuştu.

Yetersiz futbollarının sebebiyle ilgili olarak oturup konuşacaklarını dile getiren sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Benim gözlemlediğim, bazı oyuncularımız çok çabuk yoruldular. Beşiktaş maçında fiziksel olarak iyiydik ama bugün bazı arkadaşlarımız çabuk düştü. Top bizde fazla kalmadı. Hızlı oynayamadık, tempomuz düşüktü, bunlar görünüyor ama nedenini araştıracağız. Biraz yorgunluğa bağlıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Inter'de devam etmeme durumu oluşan milli oyuncu Caner Erkin'le ilgili yöneltilen soru üzerine, "Caner Erkin iyi bir oyuncu." yanıtını veren Riekerink, Inter Teknik Direktörü Frank de Boer'in ırkçılıkla suçlanması konusunda ise, "Frank de Boer, Galatasaay'da futbol oynadı. Ben de Ajax'tan iyi tanıyorum. Hocalığı bir yana, inanılmaz iyi bir insan. Dünyada ırkçılık yapacak son kişi. Bu mümkün değil." şeklinde konuştu.

Öte yandan, maçın 39. dakikasında oyundan aldığı ve saha içinde de sert tepki gösterdiği Martin Linnes'in durumuna da değinen Riekerink, "Linnes'le aramızda iyi bir ilişki var. Bazen onu bu şekilde uyandırmam gerekiyor. Beşiktaş maçında 120 dakika iyi performans göstermişti. Bugün ise gününde değildi. O şekilde bir tepkiyle onu uyandırmaya çalıştım ve bugün işe yaramadı. Bunun üzerine de değişiklik yoluna gittim. Bir sarı kartı da vardı ve ikincisini görebilirdi." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title