Haberler

"Kendi Sahamızda Kaybedilen 2 Puan Var, Üzgünüz"

Güncelleme:

Kayserispor Teknik Direktörü Topçu, "Kendi sahamızda kaybedilen 2 puan var, üzgünüz." dedi.

PTT 1. Lig'de, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile 0 - 0 berabere kalan Kayserispor'un Teknik Direktörü Mutlu Topçu, PTT 1. Ligin ikinci haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalarak iç sahada iki puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Topçu, maçın ardından katıldığı basın toplantısında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak, taraftarlara galibiyet hediye etmeyi hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirtti.

İlerleyen haftalarda daha etkili bir takım olmak için yoğun şekilde çalışacaklarını vurgulayan Topçu, şöyle devam etti:

"Bizim gibi Spor Toto Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren bir takıma karşı oynadık. Rakibimiz ofansif anlamda iyi bir takım kurdu. Güçlü oyunculara sahipler. Dolayısıyla maçın zor geçeceğini biliyorduk. Maça iyi başladık, ilk 15 dakikada iki önemli pozisyonumuz vardı, değerlendiremedik. Daha sonra oyundaki etkimizi kaybettik. İkinci yarı yine toparlanmaya başladık. Maçın sonlarına doğru pozisyon bulduk, rakibimize de pozisyonlar verdik. Sonuçta kendi sahamızda kaybedilen 2 puan var üzgünüz. Buradaki beraberlik bizim için uyarı. Bu puan kayıplarını telafi edecek çok maç var."

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise zorlu bir deplasmandan alınan 1 puanın önemli olduğunu ifade etti.

Futbolcularının karşılaşmanın genelinde iyi mücadele ortaya koyduğunu aktaran Sağlam, şunları kaydetti:

"Zor bir maç oldu. Mücadeleden memnunum ama oyundan memnun değilim. Çok kart olması mücadelenin sert olduğunu gösteriyor ancak sert bir maç olmadı. Genel anlamda iki takım da kazanma arzusu içerisindeydi. Yaptığımız oyuncu değişikleriyle maçın sonlarına doğru pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Maalesef final paslarındaki beceriksizliğimiz burada galip gelmemize engel oldu. Karşımızdaki takımın gücüne de saygı duymak gerek. Çünkü Spor Toto Süper Lig ayarında bir takım. Buradan alınan 1 puanın kötü olmadığını düşünüyorum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum." - Kayseri

Kaynak: AA / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Mutlu Topçu Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title