Haberler

Maçın Ardından

Kasımpaşa Teknik Direktör Arveladze: "Net bir kupa maçı oldu. Bizi çok zorladılar. Tebrik etmek lazım" Localtime Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Coşkundere: "Bugün buradan galip olarak ayrılabilirdik. Bunu da çok istiyorduk"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Localtime Fatih Karagümrük karşısında 3-2 kazandıkları Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçının zorlu geçtiğini söyledi.

Vefa Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Arveladze, "Net bir kupa maçı oldu. Bizi çok zorladılar. Tebrik etmek lazım. Kupayı kazanmayı çok istiyoruz" dedi.

Saha şartlarından dolayı zor bir maçın kendilerini beklediğinin farkında olduklarını aktaran kaleci İlker Avcıbay da "Skor 2-0'a gelince maç daha da zor bir hal aldı. İlk yarı oyunu riske ederek, devre bitmeden 2-2'ye getirdik. İkinci yarı golü bularak, maçı 3-2 kazandık. Bu şartlarda galip geldiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Lacivert-beyazlı futbolcu Andre De Castro Pereira ise maça kötü başladıklarını belirterek, "Skor 2-0 olduktan sonra toparladık ve iyi oynamaya başladık. Sonuç olarak da güzel bir galibiyet aldık. Kupa maçlarının zor geçeceğini biliyorduk. Önemli bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.

Localtime Fatih Karagümrük cephesi

Ev sahibi takımın teknik direktörü Ercümend Hülakü Coşkundere, maçın ilk 40 dakikasında iyi bir performans gösterdiklerini söyledi.

Coşkundere, kısa zamanda takımla iyi bir uyum yakaladıklarını belirterek, "Maçın 40. dakikasına kadar istediğimiz sonucu aldık. Kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Teknik kadro olarak bir haftadır takımın başındayız. Çocuklarla kısa sürede uyum sağladık. Bugün buradan galip olarak ayrılabilirdik. Bunu da çok istiyorduk. Penaltı konusunda aynı cömertliği biz de bekledik ama bize verilmedi. Sonuçta kaybettik, ancak bundan sonra inşallah ligde istediğimizi alırız" şeklinde konuştu.

Localtime Fatih Karagümrüklü futbolcular Gökhan Şen, Hüseyin Cankut Atasoy ile Cihan Kaan Kaptan ise mücadele boyunca iyi bir performans sergilediklerini ancak Kasımpaşa'nın kalitesi sayesinde maçı kazandığını söyledi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title