Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'de Balıkesirspor'u 1-0 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, iç sahadaki kazanma alışkanlıklarını sürdürmek istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig'de Balıkesirspor'u 1-0 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, iç sahadaki kazanma alışkanlıklarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Maçtan sonra katıldığı basın toplantısında açıklamada bulunan Eroğlu, iç sahada Balıkesirspor müsabakasına kadar son 3 maçlarını kazandıklarını hatırlatarak, Bornova Stadı'nda çıktıkları ilk maçta galip geldikleri için mutlu olduklarını bildirdi.

Futbolcuların da bu statta oynama isteğinin olduğunu vurgulayan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Kalite olarak iyi bir kadroya sahip, ligin iyi takımlarından birisiyle karşılaştık. İlk 25 dakika biraz daha kontrollü gitti. Tek sıkıntımız, takım savunmasını yapamadık ve hücumda ağır kaldık. İkinci yarıya daha istekli başladık. Rakibimizin de pozisyonu vardı ama son ana kadar maçı bırakmadık. Penaltı pozisyonundan önce de golü bulabilirdik ama topu bir türlü içeriye atamadık. Sevindirici skor, kazanmak güzel şey. Özellikle iç sahadaki kazanma alışkanlığımızı sürdürmek istiyoruz. Lig gün geçtikçe zorlaşıyor. Rakiplerin puan kaybettiği haftada bizim için önemli bir galibiyet oldu."

Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök ise hakem kararlarının maçın önüne geçtiğini savundu.

Türkiye'de hakemlerin kötü maç yönettiğini ileri süren Cangök, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maçın başında verilmeyen bir penaltımız, rakibe gösterilecek kırmızı kart var. Son dakikada verilen trajikomik bir penaltı var. Glumac'ın dirseği kolu ile yapışıktı. Son 6 haftadan beri görevdeyim ve hakemler hakkında en az konuşan benimdir ama maalesef konuşmak zorunda kalıyorsun. Sivasspor ve Büyükşehir Gaziantepspor maçlarında ikişer puanımız gitti. Hakem hatalarından dolayı bugün beraberliğe üzüleceğimiz maçtan sıfır puanla dönüyoruz. Demek ki hakemi de yenmek gerekiyor ancak bir takımın, şehrin kaderiyle oynanıyor."

Cangök, hakem hataları olmasa şu an 23 puana ulaşacaklarını savunarak, müsabakanın henüz başında sakatlanan Oğuz Yılmaz'ın ciddi bir durumunun olmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Eroğlu Balıkesirspor Altınordu Bornova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title