Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'de sahasında Denizlispor'u 2-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Bugün kazanmak önemliydi, bunu başardığımız için mutluyuz." dedi.

TFF 1. Lig'de sahasında Denizlispor'u 2-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Bugün kazanmak önemliydi, bunu başardığımız için mutluyuz." dedi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün çok zor bir maç oynadıklarını söyledi.

Sezonu geç açmaları ve lisans problemi yaşamalarının motivasyonlarını azalttığını belirten Sözeri, havanın da çok sıcak olmasından olumsuz etkilendiklerini ifade etti.

Oyuna iyi başladıklarını anlatan Sözeri, şunları kaydetti:

"Golü bulduktan sonra oyun felsefemiz biraz bozuldu. Bu maçı kazanmak çok önemliydi, iyi futbol zaten beklemiyordum. Oyuncularım bugün kalbiyle oynadı, tebrik ediyorum. Karşımızda gerçekten bizden daha hazır bir takım vardı. Seyircimizden yoksun oynadık, o da bir handikaptı. Galibiyeti onlara hediye ediyoruz. Bugün kazanmak önemliydi, bunu başardığımız için mutluyuz. Milli maç arasında fizik kalitemizi arttırmak istiyoruz. Bu takım fizik kalitesini 7-8'inci haftada oturtacak."

Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, alışık olmadıkları iklim şartlarında maçın oynandığını dile getirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha iyi futbol oynadıklarını aktaran Dervent, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda gerçekten üstün olduğumuzu düşünüyorum. Maçta 3 tane net gol pozisyonumuz vardı ancak 90 dakika sonunda mağlup olduk. İki tane yüzde yüz penaltımız verilmedi. Bu pozisyonlara tekrar tekrar bakılması lazım. Adil bir maç olsaydı, hak ettiğimiz penaltılar verilseydi biz yine mağlup olsaydık, şimdi olduğu gibi rakibi tebrik edecektim. Penaltıların verilmemesi sebebiyle üzüntümü belirtiyorum. Adana Demirspor'u da aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum."

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title