Haberler

MACFit Anadoluhisarı Açıldı, Artık Spora Bahane Yok

Güncelleme:

MACFit, Mars Sportif CEO'su Peter Wright, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı ve Esas Holding CEO'su Çağatay Özdoğru'nun açılışını yaptığı 14. kulübünü açtı.

2014 yılına hızlı bir giriş yapan MACFit, Mars Sportif CEO'su Peter Wright, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı ve Esas Holding CEO'su Çağatay Özdoğru'nun açılışını yaptığı 14. kulübünü açtı.

Türkiye'yi "fit" yapma misyonuyla yola çıkan ve MAC ile yarattığı spor kulübü kültürünü geniş kitlelere yaymayı amaçlayan MACFit, muzip ruhunu kattığı eğlenceli bir atmosferde üyelerinin hayatına sporla birlikte keyif ve mutluluk katıyor.

Mars Sportif CEO'su Peter Wright'ın ev sahipliğinde, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Esas Holding CEO'su Çağatay Özdoğru, MAC Team üyeleri milli sporcularımız Çiçek Güney, Mehmet Güney, Şahika Ercümen, Bahar Saygılı ve üyelerin katıldığı çok özel bir davetle MACFit Anadolu Hisarı'nın açılışı kutlandı. Açılış gününe özel hazırlanan dersler ve yarışmalar ile çok keyifli vakit geçiren davetliler MACFit deneyimini sonuna kadar yaşadılar.

Mars Sportif CEO'su Peter Wright yaptığı konuşmada, 2014 yılında 10'dan fazla yeni MACFit açma planları olduğunu, yeni MACFit'ler sayesinde, İstanbul, Ankara, İzmir dışında farklı şehirleri de uygun fiyatla kaliteli spor yapma imkanıyla tanıştıracaklarını, ön satışı Nisan ayı içinde başlayacak MACFit Mall of İstanbul kulübünün, MACFit Ankamall'da uygulanan yeni konseptin İstanbul'daki ilk örneği olacağını, satışları online olarak macfit.com.tr üzerinden yapılacak bu kulüp için hazırlıkların başladığını da duyurdu...

9 MACFit ve 5 MAC ile toplamda 14 kulübe ulaşan Mars Sportif'in genç konsepti MACFit, son teknoloji ekipmanları, MAC Academy eğitmenlerinin profesyonel eğitim ve birikimi, MAC kalitesindeki programlarının yanı sıra; rahat, keyifli atmosferi ve sadeleşmiş hizmetleriyle sporu pratikleştiriyor, teknolojinin imkanları sayesinde uygun üyelik fiyatlarına çok pratik, rahat ve hızlı spor yapılabilecek bir ortam sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Güney Ali Sabancı İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title