Haberler

Bursasporlu Taraftarlar Maç Sonrası Sahaya Koltuk Fırlattı

Güncelleme:

Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan final müsabakasının ardından taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Bursaspor ile Galatasaray arasın oynanan Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasının ardından taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Koltukları söküp, sarı-kırmızılı tribünlere atan yeşil-beyazlı taraftarlara güçlükle dışarıya çıkartıldı. İçeriye girmek isteyenler ise polis tarafından gözaltına alındı.

GALATASARAY TARAFTARININ YANINA GİTMEK İSTEDİLER

Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan final müsabakasının ardından gerginlik çıktı. Maçın ardından takımlar soyunma odasına giderken, iki taraftarlar arasında sözlü atışma yaşandı. Daha sonra yeşil-beyazlı taraftarlar ellerindeki meşaleleri ve koltukları sökerek, sarı-kırmızılı taraftarlara atmaya çalıştı. Kapıdan Galatasaray tarafına geçmek isteyen taraftarlara, polis ekipleri engel oldu. Ardından yeşil-beyazlı taraftarlara müdahale eden polis ekipleri, bazılarını dışarıya çıkartırken bazı taraftarlar da içeride beklemeye devam ediyor.

SAHAYA KOLTUK YAĞMURU

Alınan tüm önlemlere rağmen yeşil-beyazlı taraftarlar sahayı koltuk yağmuruna tuttu. Sahaya girmek isteyen bazı taraftarlar ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500

Yorumlar (27)

SalihmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Cahil insanlar, Bursa elinden geleni yaptı olmayınca olmuyor niye hayvanlasiyorsunuz ki

12
1
yanıtYanıtla
rereramobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Alıstılar fb bjk bursa bunlara vercen cezayı

9
2
yanıtYanıtla
adana dan:

bursa taraftarı her yerde terörist artık bursalı değil terörist dicez

9
2
yanıtYanıtla
YİĞİDOmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ya bu bursanin fanatikleri nicin yenilgiyi kabul etmiyor her takimla kotuler

10
1
yanıtYanıtla
7 limobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gs önünde egilceniz

6
2
yanıtYanıtla
kemalmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gs lıyız en büyük biziz

6
2
yanıtYanıtla
erhanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Memlekette kupa bırakmadınız şampiyon cim bom

8
0
yanıtYanıtla
jomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Türkiye nin en büyük kulubu cim bom

6
1
yanıtYanıtla
tescilli şikeci fenerli:

harbi süperzekalılar kendı kuluplerıne zarar verıyorlar hahahaha

6
1
yanıtYanıtla
...:

timsah dediler kertenkele çıktı

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title