Haberler

LYS Türkiye 5.'si Milyoner'de İkinci Soruda Elendi

Güncelleme:

Selçuk Yöntem'in sunduğu yarışmada "Hangi taş yosun tutmaz?" sorusunu bilemeyen LYS Türkiye 5.'si Özge Armutçu, ödül alamadan yarışmadan ayrıldı.

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümüne LYS'de Türkiye 5.'si olmayı başaran Koç Üniversitesi öğrencisi Özge Armutçu katıldı.

C ŞIKKINI TERCİH EDİNCE...

Kim milyoner Olmak İster'de Selçuk Yöntem'in kendisine yönelttiği; "Halk arasında kullanılan bir söze göre hangi taş yosun tutmaz?" sözüne "A-Dikili, B-Çatlayan C-Islanan D- Yuvarlanan" seçeneklerinden; 'C-Islanan' şıkkını tercih edince olanlar oldu.

2. SORUDA ELENDİ

Doğru cevabı D şıkkı olan soruya yanlış yanıt veren yarışmacı herkesi şaşırtarak 2. soruda programa veda etti. Genç yarışmacı programdan para kazanmadan ayrıldı.

"7 YAŞINDAKİ YEĞENİM DOĞRU CEVAP VERDİ"

Genç kızın yarışmaya erken vedası sosyal medyada büyük yankı uyandırırken "Elendiği soruya 7 yaşındaki yeğenim doğu cevap verdi" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Koç Üniversitesi Selçuk Yöntem Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

adınızı yazın:

neymiş 7 yasındaki yiğenim bilmiş peki senin yiğenin bu kızın bildiği diğer konuları biliyormu ? saçma sapan bir soru . hemen de gömmeye hazırsınız gencecik beyinleri . çok biliyorsanız insan olun siz gidin yarışmaya

14
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

para almasına gerek mi var anadan babadan zaten zengindir zengin olmasa koç lisesinde okuyabilir mi o kadar puanı da kolay kolay alamaz bak koç üniv. hukuk okuyor . . . Allah daha da arttırsın ama olmayana da versin sade facesine bakarsanız görürsünüz gezmedigi memleket kalmamış para bu devirde HER ŞEY olmuş işte buna karşı çıkmak gerek

11
0
yanıtYanıtla
MUHAMMEDERRR:

DALGA GECİLECEK BİŞEY YOK ORTADA DALGA GECENLER ONCE BI KENDI HALINE BAKSIN KIZ EN AZINDAN SAGLAM BİR ÜNÜVESİTEDE. . . BU YETERLİDİR Kİ KOC ÜNÜVERSİTESİ HERÖNUNE GELENIDE ALMIYOR. . .

7
1
yanıtYanıtla
balıkçı:

daha hayat üniversitesi bitirmemiş. normaldir bu tip bilgiler yaşanarak öğrenilir.

4
1
yanıtYanıtla
hakan demir:

bu deyim yada atasözü büyüklerimden duyduğuma göre çok eskiden kullanılırmış v günümüzde artık kullanılmıyor miyadı dolmuş. . e bu kız olsa olsa 20 yada 21 yaşında olsun, nerden bilecek bu deyimin cevabını. . bunun okuduğu okulla yada zeksıyla bir alakası yok kardeşim. . mesela bu kızın büyük annesine sorun bu soruyu o bilir, anlaşıldımı anlatılmak istenen?. . yok tabi, nerdeee?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title