Haberler

Lütfü Türkkan Kocaeli'de Programdan Programa Koştu

Güncelleme:

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, her hafta olduğu gibi Cuma gününden başlayarak Kocaeli ve ilçelerinde yine farklı programlara katıldı.

Cuma günü MHP Kocaeli İl Başkanlığı'nda Teşkilat mensupları ile birlikte Genel Merkez'den yapılan yayınla telekonferansı izleyen Türkkan'ın, Cumartesi günü ilk durağı Gölcük'dü. Türkkan, burada İl ve İlçe Başkanı ile birlikte Yenimahalle Parti Temsilciliği'nin açılışını yaptı.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, akşam ise Kocaeli'de Denge ve Birlik Platformu'nun düzenlediği Toplantıdaydı. Toplantının Cumartesi akşamki konuğu ise MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'dı.

Türkkan'ın Pazar günü programı da hız kesmeden devam etti.

İSTANBUL'DA ESKİ ULAŞTIRMA BAKANI NECDET MENZİR'İN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eski Ulaştırma Bakanlarından Necdet Menzir'in İstanbul Fatih Camii'ndeki Cenaze törenine Bahri Sipahi, Lütfullah Kayalar, Kasım Dal, Ünal Erkan, Ali Doğan ve Hüsamettin Cindoruk gibi isimlerle birlikte katıldı.

Türkkan, Menzir'in İstanbul'daki cenaze töreni nedeniyle Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı'nın Genel Kurulu'na programında olmasına rağmen katılamadı. Genel Kurul'da MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Körfez İlçe Başkanı Yağız Öztürk Gönen ve Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek hazır bulundu.

GEBZE'DE ÜLKÜ OCAĞI AÇILIŞI VE DİĞER ZİYARETLER

Pazar günü Gebze'de Ülkü Ocağı'nın açılışını da yapan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, daha sonra Karamürsel AKP eski Meclis Üyesi İbrahim Usta'yı işyerinde, ardından Karamürsel Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ahmet Utaş, ziyarette Türkkan'a Derneğin faaliyetlerini anlatan yayınları takdim etti.

KARAMÜRSEL'DE HASTA ZİYARETLERİ

Karamürsel'de 8 yıldır felçli yatalak hasta olan Nezahat Akkuş'un ziyaretine giden Türkkan, geçtiğimiz günlerde ciddi bir ameliyat geçiren Şevki Akça'yı da evinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, emekli maaşı ile geçinmeye çalışan, yanlış bir ameliyat sonrası felç olup 10 yıldır yatalak olan İdris Akkuş'u ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

KARAMÜRSEL GÖNÜLLÜ SANDIK ELÇİLERİ PROGRAMI

Türkkan'ın Karamürsel'de son programı Karamürsel İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği Karamürsel Gönüllü Sandık Elçileri Programı'ydı. Türkkan'ın da katıldığı törenle 151 kişiye sertifikaları verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lütfü Türkkan Karamürsel İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title