Haberler

    Lumia 635 Reklamında "Siri" Kullanıcıları Terapide!

    Nokia'nın yeni nesil akıllı telefon modeli Lumia 635'in reklam filmi yayımlandı!

    Nokia'nın yeni nesil akıllı telefon modeli Lumia 635'in reklam filmi yayımlandı! Hedef konu, yine Apple'ın kişisel asistanı "Siri" oldu!

    Microsoft tarafından Cihazlar ve Servisler departmanı satın alınan Nokia, yeni bir akıllı cihazla daha karşımızda. Apple'a nazaren yıl içinde onlarca yeni akıllı telefon modelleri tanıtan ve piyasaya süren Microsoft markası, Lumia 635 için yeni bir reklam filmi daha hazırladı.

    Geçtiğimiz günlerde Siri'nin konuşma sesiyle dalga geçen Microsoft'un kişisel sanal asistanı Cortana, akıcı konuşmanın daha sağlıklı bir iletişimi ortaya çıkardığını vurgulamıştı. Bu kez de bir grup terapisine katılan Siri kullanıcıları, birer birer şikayetlerinden bahsediyorlar.

    Nokia'nın Apple ile uğraşmasının ve göndermeli reklam filmlerinin tek sebebi, Cortana'nın yüksek performansa sahip olduğu iddiaları. İşte NokiaUS tarafından YouTube'da yayımlanan o reklam videosu. İyi seyirler:

    The post Lumia 635 Reklamında "Siri" Kullanıcıları Terapide! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Microsoft Apple Nokia Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title