Haberler

"Lüks Spor Giyimde Hedefimiz New York"

Güncelleme:

Hakan Yıldırım, Dynamo firması ile birlikte yarattığı spor lüks giyim markası Section Mode Unique ile Moda dünyasına farklı bir bakış açısı getiriyor.

Tasarımları Hollywood yıldızlarının da kalbini çalan Hakan Yıldırım, Dynamo firması ile birlikte yarattığı spor lüks giyim markası Section Mode Unique ile moda dünyasına farklı bir bakış açısı getiriyor. Cemiyet hayatının ve sanat dünyasının ünlü isimleri şimdiden; Yıldırım'ın önümüzdeki perşembe günü resmi açılışı yapılacak olan Galata'daki butiğin müdavimi oldu bile. Yıldırım; yeni spor lüks giyim markasını ve gelecek planlarını anlattı:

Lüks spor giyime yönelmeyi düşündüğüm bir anda dünyaca ünlü kumaş üreticisi Dynamo Tekstil'in sahibi Kamil Coşkun ile yollarımız kesişti. Onun bu plana dahil olmasıyla proje hızlandı. Yaklaşık bir yıllık bir hazırlık döneminin ardından Section Mode Unique mağazamızı Galata'da açtık.

Section Mode Unique markasının bir sonraki durağı New York olacak. Ondan sonra da Uzakdoğu'yu hedefliyoruz. Bundan sonraki planım, İstanbul- New York- Paris hattında hareket etmek.

Galata; gerek tarihi ve klasik dokusu, gerekse son dönemdeki çağdaş duruşu ile bu yeni markamızın ruhu ve kimliğiyle birebir örtüşüyor. Mağazanın açılışından itibaren aldığımız geri dönüşler de mağazanın yeri konusunda ne kadar doğru bir karar verdiğimizin ispatı.

Mağazada satılan koleksiyon hızlı şehir hayatına yönelik. Şehir hayatı içinde insanlar; rahat, kaliteli ve farklı görünmek istiyor. Bunu sağlamak için nasıl bir koleksiyon hazırlamalıyız, ona baktık.

Yeni markamızın müşteri kitlesinin; kendine ait stilini belirlemiş ve dünyayı takip eden bir kitle olduğunu düşünüyorum.

Tasarımlarımı markanın ruhunu hisseden herkesin üzerinde görmeyi çok isterim.

Özel dikim çalışmalarım tabii ki sürüyor. Maçka'daki yeni yerimde hautecouture müşterilerimi ağırlamaya devam ediyorum.

Önümüzdeki yıl Paris Moda Haftası'nda Hakaan ile yola devam edeceğiz.

Hakaan markası tabii ki yerini ve ağırlığını koruyacak. Markayı Paris'te devam ettireceğim. Yakın bir tarihte Londra'daki düzenimi Paris'e taşıyıp çalışmalarımı oradan sürdüreceğim.

KIRMIZI DANTEL AŞKINA

DÜŞES CATHERINE

Geleceğin İngiltere Kraliçesi olmasına kesin gözüyle bakılan Cambridge Düşesi Catherine, kırmızı ve dantel bir elbisenin ne kadar klas ve şık duracağını herkese ispat etmiş. Collette Dinnigan marka elbise çok hoş görünüyor.

SELENA GOMEZ

Oyunculuğun ardından şarkıları ve sahne performansıyla müzik dünyasında da başarıyı yakalayan Selena Gomez, Dolce & Gabbana elbisesiyle çok şık görünüyor.

MIRANDA KERR

Podyumların en güzel isimlerinden biri olan Miranda Kerr, Dolce & Gabbana tasarımı elbisesiyle dantelin ne kadar seksi olduğunun ispatı gibi.

BLAKE LIVELY

Hollywood'un en güzel kadınları arasında gösterilen Blake Lively'nin Zuhair Murad tasarımı mini elbisesi göz kamaştırıcı ve çok şık görünüyor.

GENÇ TASARIMCI

HARODS'I FETHETMİŞ

Lasalle International Academy'de moda eğitimini tamamladıktan sonra 2010'da Zeki Triko'nun tasarım ekibine katılan Ceren Ocak, kendi ismini taşıyan markasıyla tasarımcılığa devam ediyor. Zeki Triko bünyesinde yaptığı tasarımlar Harrods'da satılan Ocak, dünyanın her yerindeki tüketicilerle buluşmak için tasarımlarını internet üzerinden de satıyor. Deri ve ipekle çalışmayı seven Ocak, önümüzdeki yıldan itibaren koleksiyonunu İstanbul Moda Haftası'nda da tanıtmayı planlıyor. Ocak, "Çocukluk hayalimi yaşıyorum" diyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Hakan Yıldırım New York Paris Moda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title