Haberler

Lüks Motosiklet Grubu Kaza Yaptı: 2'si Ağır 3 Yaralı

Sakarya’da D-100 Karayolu’nda lüks motosikletler ve bir otomobilin karıştığı trafik kazasında 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Sakarya'da D-100 Karayolu'nda lüks motosikletler ve bir otomobilin karıştığı trafik kazasında 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, D-100 Karayolu Erenler ilçesi Bekirpaşa Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Ankara istikametine gitmekte olan İhsan P. (38) idaresindeki 54 YR 495 otomobil, lüks motosikletlerin bulunduğu grupta Mikail D. (35) ile Üstün A. (36) idarelerindeki motosiklet ile çarpıştı. Çarpışma sonucu direksiyon hakimiyeti kaybedilerek yoldan çıkan otomobil su kanalına uçarken, motosikletler ise yola saçıldı. Motosiklet sürücüleri Mikail D. ile Üstün A. kaza sonucu ağır yaralanırken, ismi öğrenilemeyen bir kişi ise hafif yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen 112 Acil ambulansları ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bekirpaşa Erenler Sakarya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

hayrettın:

bu motosıklet grubu kaç kışıymış 30 oldugu soylenıyor ustunun yanında kımseyı goremedık henuz kımse teşrıf etmedı daha. . . . dualarımız bu ıkı kardeşımıze ınşallah ıkısıde ıyıleşır sevdıklerıne kavuşur. . .

1
0
yanıtYanıtla
ÜmitmobilWeb@haberler.com:

Kazayı dogru yorumlayın kardeşim bilip bilmeden yazmayın arabanın sürücüsü Mikailönüne önüne kırınca arka yan kapı ile temas oluşmuş

0
1
yanıtYanıtla
isav:

Kazaya karışan arkadaşlardam Mikail beyin durumu iyi, ne yazık ki diğer sürücü Üstün beyi bu gün kaybettik.

0
0
yanıtYanıtla
EnesmobilWeb@haberler.com:

Hepiniz insan olun bi üç kişi de kaza yaptı iki motorlu birde otombil sürücüsü, motorcu grubundaki herkesin ehliyeti vardı bu 1 koca adamların gunahını almasın bazı şerefsizler hepsi abim olur, üstün abimin durumu hala kötü , iyi diye yalanlar uydurmayınız. Üstün abim veya mikail bey uyanmadan işin gercegını ogrenemeyeceğiz, herkes ayrı telden sallamasın rapormuş mapormuş, o adamlar kalksın diye dua edin kavga etceğinize. Üstün abime ve diğer motor sürücsünede acil şifalar diliylrum, üstün abimin durumu hala kritik bir gelişme yok tanımadıgınız insanlar hakkında yorum yapmayın

0
0
yanıtYanıtla
BahadırmobilWeb@haberler.com:

Mikail eniştem şuan uyutuluyor inşallah Rabbim onu ailesine bağışlayacak. Biraz artık ders alın da şu yollarda insan gibi araç kullanmaya başlayın...

0
0
yanıtYanıtla
BahadırmobilWeb@haberler.com:

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Polis raporu kontrolden çıkıp motorlara çarpan araç diyor sanki motor değil tank çarptı değil mi de uçtu kanala Ulan yağmurlu havada o ne sürat adi herif Mikail benim eniştem daha kundakta bebeği var. Zaten türkiyede kimse demesin bana insan gibi araç kullanıldığını. Gelin kıbrısta trafikte saygılı nasıl olunur öğrenin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title