Haberler

Lucas Neill'ın Şirketine Kayyum Atandı

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski futbolcusu Lucas Neill, iflas ettiğini açıkladı. Avustralyalı futbolcunun şirketine kayyum atandı.

Beş yıl kadar önce Galatasaray'da top koşturan İngiliz Premier Ligi'nin savunma oyuncularından Avustralya Milli Takımı'nın eski kaptanı Lucas Neill, kayyum şoku yaşadı. Şahsi olarak iflas ettiğini açıklayan yıldıza Londra merkezli haciz şirketi Begbies Traynor kayyum olarak atandı.

Begbies Traynor'ın yöneticilerinden Dale Hernon, Neill'ın önümüzdeki haftalarda İngiltere'ye geleceği ve konuyla ilgili olarak kendisiyle görüşme yapılacağını söyledi.

"ŞİMDİLİK İNCELİYORUZ"

Hernon, şu anda Neill'ın borçlarına yönelik incelemenin ilk aşamasında olduğunu ve bu aşamada hangi fonların kurtarılacağın kesinleşmediğini söyledi.

"40 MİLYON DOLAR KAZANDI"

İngiliz takım West Ham'ın eski kaptanı olan 38 yaşındaki futbolcunun yirmi yıllık kariyerinde 40 milyon dolara yakın para kazandığı ifade edilirken, Neill Galatasaray'ın yanı sıra Blackburn Rovers ve Everton gibi takımlarda da oynadı.

"TOPLAM BORCU BELLİ DEĞİL"

Daily Telegraph gazetesinin haberine göre Neill kariyeri boyunca yüksek sermayeli yatırımlara dahil oldu. Bu yatırımlar arasında ABD'de emlak yatırımları ve Sidney'de farklı girişimler de yer alıyor.

Yetkililer şu aşamada futbolcunun toplam borcunun ne kadar olduğunun kesin olarak bilinemediğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Lucas Neill Avustralya Londra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title