Haberler

Lübnan Üniversitesi'nde Türkoloji Bölümü Açılıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Lübnan Üniversitesi'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısından detay görü Lübnan Üniversitesi Rektörü Adnan Seyyid Hüseyin'nin açıklaması Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Çağatay Erciyes'in açıklaması Lübnan Üniversitesi'nde Türkoloji bölümü kurulması için üniversite ile Yunus Emre Enstitüsü Beyrut Türk Kültür Merkezi arasında mutabakat sağlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Lübnan Üniversitesi'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısından detay görü

Lübnan Üniversitesi Rektörü Adnan Seyyid Hüseyin'nin açıklaması

Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Çağatay Erciyes'in açıklaması Lübnan Üniversitesi'nde Türkoloji bölümü kurulması için üniversite ile Yunus Emre Enstitüsü Beyrut Türk Kültür Merkezi arasında mutabakat sağlandı. Lübnan Üniversitesi'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Çağatay Erciyes, Lübnan Başbakanlık Müsteşarı Sami Acam, Lübnan Üniversitesi Rektörü Adnan Seyyid Hüseyin ve Beyrut Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürü Cengiz Eroğlu katıldı. Toplantıda ayrıca Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Beyrut Koordinatörü İbrahim Erbir, Lübnan Üniversitesi Edebiyat ve İnsani Bilimler Fakültesi Dekanı Muhammed Tevfik Ebu Ali ve üniversitedeki ilgili bölümlerin öğretim görevlileri hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Yunus Emre Türk Türkiye Beyrut Lübnan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title