Haberler

Lösev'den Ramazan Yardımı

Vakıf, ramazan boyunca Türkiye genelindeki lösemili çocuklara ve ailelerine yardım kolileri ulaştıracak.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), ramazan boyunca Türkiye genelindeki lösemili çocuklara ve ailelerine yardım kolileri gönderecek.

LÖSEV'den yapılan yazılı açıklamaya göre, her yıl olduğu gibi bu sene de yardımlaşma duygusunun farklı bir anlam kazandığı ramazan ayında aileler ile kucaklaşılacak.

Yardım kolileri yüklü "LÖSEV İyilikler Tırı", il il dolaşarak ailelere yardımları elden ulaştırmaya başladı. Yardım kolilerinde, gıdadan giysiye, kırtasiye malzemelerinden oyuncağa her türlü ihtiyaç malzemesi yer alıyor.

Ayrıca lösemili çocuklara ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek ve moral vermek amacıyla Türkiye genelinde ramazan boyunca iftarlar düzenlenecek.

LÖSEV'e kayıtlı ailelere gönderilmek üzere "Acil Yardım Kolisi", "Küçük Aile Kolisi", "Gülen Aile Kolisi", "Büyük Mutlu Aile Kolisi" şeklinde hazırlanan bağış kolisi seçeneklerinden alarak kampanyaya destek olmak isteyenler "www.losev.org.tr" adresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilir.

Ayrıca banka ve PTT şubelerinden, cep telefonundan 3406'ya boş mesaj göndererek ya da "www.losev.org.tr" üzerinden de bağışta bulunulabilir. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title