Haberler

Lösev'de Mezuniyet Coşkusu

Güncelleme:

Özel Lösev İlköğretim Okulu'nda okuyan ve tedavi sürecinin ardından hastalığı yenen öğrencilere karneleri, Akün Sahnesi'nde verildi.

2015-2016 eğitim- öğretim yılı Mezuniyet Töreni'ni lösemili ve kanserli çocukların aileleri, vakıf yetkilileri ve gönüllüler heyecan ile izledi. Törende miniklerin rap gösterisinden Lösev korosuna kadar birçok gösteri kahramanlar tarafından sergilendi. Tören sonunda Minikler karnelerini öğretmenleri ve vakıf yöneticilerinin elinden alırken, aileler de duygusal anlar yaşadı.

Lösev Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer: "Düzenlenen tören için büyük gurur duydum büyük bir mutluluk duydum. Hepiniz sağ olun hepiniz var olun. Sizleri yetiştiren öğretmenlerimiz ile tüm Türkiye'de ki öğretmenlerimiz ile gurur duyuyoruz. Kıymetlerini bilelim. Bir çocuğun lösemili hastalığını geçirdikten sonra bu kadar akıllı ve kabiliyetli olabileceğini ancak böyle görebilirdik."

Mezun olan öğrencileri kutlayan ve başarıların devamını dileyen Ezer dereceye girenlerin diplomalarını verdi.

Okul birincisi olan Melisa Gökçe daha çok çalışacağını ve kardeşlerinin yanında olup onlara destek olacağını söylerken Lösev'in hep yanında büyük bir güç olduğunu ifade etti.
Mezunlar kardeşlerine bir de mesajı vardı ;

"Gökyüzünde bir yerde saklı çocukluğumuz.
Size bir yığın anı bırakarak işte mezun oluyoruz.
Dağınık sesler birleşip annemin sesi oldular.
Ve gökte, çocukluğumuzdan kalma yıldızlar taşırken bizi yarınlara
Işık ışık uzanıyoruz aydınlık geleceklere...
Güçlüyüz, güvenliyiz, azimliyiz..."



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title