Haberler

Lösemili Minik Sude Yardım Bekliyor

Çanakkale’de lösemi teşhisi konulan 6 yaşındaki Sude Kahraman için yardım kampanyası başlatıldı.

Çanakkale'de lösemi teşhisi konulan 6 yaşındaki Sude Kahraman için yardım kampanyası başlatıldı. Maddi yardımın haricinde minik kıza kan ve trombosit verebileceklere de çağrı yapıldı.

Çanakkale'de, doğalgaz dağıtım şirketinde işçi olarak çalışan Mehmet Ersin ile Selver Kahraman çiftinin kızları Sude'ye lösemi teşhisi konuldu. İzmir Ege Tıp Fakültesi'nde tedavi gören küçük kız için ilk önce babasının çalıştığı iş yerinde yardım kampanyası başlatıldı. Ardından kampanya için bütün hayırseverlere çağrı yapıldı. Maddi yardımın yanı sıra, küçük kızın kan ve trombosit ihtiyacı olduğu da belirtildi.

Kampanyayı düzenleyen firma çalışanları, "Maddi yardım için iş yerinde başlattığımız kampanyaya Çanakkale halkından da destek bekliyoruz. İşin maddi boyutunun yanı ısra, Sude için kan ve trombosit de gerekiyor. Ancak bunu Çanakkale'den temin edemiyoruz. Sude İzmir'de tedavi görüyor. Kan alındıktan sonra Çanakkale'den İzmir'e götürülemiyor. Kan bağışında bulunacak kişinin İzmir yakınlarında olması gerekiyor" dediler.

11-12 aylık bir tedavi sürecine giren Sude'nin ailesi ise kızlarının yanından bir an olsun ayrılmıyor. Minik Sude'ye destek olmak isteyenler, baba Mehmet Ersin Kahraman'ın çalıştığı Çanakkalegaz'la iletişime geçebilir. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ersin Çanakkale İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title