Haberler

Lösemili Çocuklar İçin Bahar Şenliği

Samsun'un Atakum ilçesinde lösemili çocuklar, “2. Bahar Şenliği” kapsamında bir araya geldi.

Samsun'un Atakum ilçesinde lösemili çocuklar, "2. Bahar Şenliği" kapsamında bir araya geldi.

Atakum İlçe Müftülüğü ve Din Görevlileri Derneği Atakum Şubesi ile Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'nin (LÖSAM) işbirliğinde düzenlenen etkinliğe Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocuklar ve aileleri katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kurupelit Düğün Salonu'nda yapılan programın açılış konuşmasını yapan Atakum İlçe Müftü Vekili Cevdet Yediyıldız, "Yeryüzünde hepimiz engelli ve hasta potansiyelindeyiz. Gelecekte başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Onun için birbirimize yardım etmek zorundayız. Yardımlar sadece maddi olmaz. Yardımlar maddi ve manevidir. Geçen sene LÖSAM'la iş birliği içerisinde bir kardeşlik gösterisini ortaya koymuş olduk. İkincisini yaptığımız bu toplantımız daha sonraki senelerde geleneksel hale getireceğiz" dedi.

LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk, "Samsun, son yıllarda sağlık alanında çok farklı bir profille karşı karşıyadır. Samsun'da ilik naklinin yapıldığını anlatmak zorundayız. Samsun'a Adana, Siirt, Hatay ve İstanbul'dan aileler geliyor. Bu aileler burada 3-5 gün değil, yıllarca kalıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından lösemili çocuklara menemen ve köfte ikramları yapıldı. İkramlar sonrası semazen gösterisi yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atakum Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title