Haberler

Lösemi Hastası Ahmet'in Hayali Gerçekleşti

Kütahya'da oturan lösemi hastası 7 yaşındaki Ahmet Yasin Kalaycı, hayranı olduğu Fenerbahçeli futbolcularla Afyonkarahisar'da buluştu.

Kütahya'da oturan lösemi hastası 7 yaşındaki Ahmet Yasin Kalaycı, hayranı olduğu Fenerbahçeli futbolcularla Afyonkarahisar'da buluştu. Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'nin yeni transferi Nani ile seremoniye çıkan Ahmet Yasin, sonrasında takımın konakladığı otele giderek futbolcularla görüştü, imzalı forma aldı.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesi'ne bağlı Döğer Beldesi'nde otururken yaklaşık 3 yıl önce lösemi teşhisi konulan Ahmet Yasin Kalaycı'nın 2 yıl önce de böbrek bezlerinin üzerinde kitle tespit edildi. 2 yıldır Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Ahmet Yasin Kalaycı'nın ailesi, hem Ankara'ya yakın olması hem de iş nedeniyle Kütahya'ya taşındı. Fenerbahçe'nin Afyonkarahisar'da düzenlenen Afyon Summer Football Fest'e katılacağını öğrenen ailesi, fanatik Fenerbahçe taraftarı Ahmet Yasin Kalaycı'yı futbolcularla tanıştırmak için harekete geçti.

NANİ İLE SEREMONİYE ÇIKTI

Aile organizasyonu düzenleyen firmayla irtibata geçerek durumu aktardı. Firmanın olumlu yanıt vermesi sonrası Ahmet Yasin Kalaycı, babası Mustafa Kalaycı ile Afyonkarahisar'a geldi. Önceki gün Afyon Arena'da oynanan Fenerbahçe- Olympiakos maçı öncesi takımın yeni transferi Nani ile seremoniye çıkan Ahmet Yasin Kalaycı, şaşkın haliyle dikkati çekti. Baba Mustafa Kalaycı, Fenerbahçeli yöneticilerle görüşerek Ahmet Yasin'in en büyük hayalinin futbolcularla tanışmak olduğunu aktardı.

FORMASINI İMZALATTI

Fenerbahçe yöneticilerinin geri çevirmediği Ahmet Yasin, babasıyla birlikte dün takımın kaldığı otele davet edildi. Burada ilk olarak Abdoulaye Ba ile tanışan Ahmet, daha sonra Bruno Alves, Nani, Kjaer, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Stoch, Fernandao, Caner Erkin, Meireles, Krasic, Mehmet Topal, Sow ve Diego Ribas'ı görme fırsatı buldu. Futbolcuların kucaktan indirmediği Ahmet, sarı lacivertli yıldızlara formasını da imzalatarak büyük hayalini gerçeğe dönüştürdü. Olaydan daha sonra haberdar olan Alper Potuk ise dün oynanan Olimpique Marsilya maçı öncesi Ahmet Yasin Kalaycı ile yakından ilgilendi. - Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kalaycı Ahmet Yasin Fenerbahçe Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title