Haberler

Londra Moda Haftası'nın Ardından...

Güncelleme:

İngiliz Moda Danışma Kurulu bu sezon Londra Moda Haftası için 'mükemmel fırtına' yorumunu yaptı.

İngiliz Moda Danışma Kurulu bu sezon Londra Moda Haftası için 'mükemmel fırtına' yorumunu yaptı. Ünlü tasarımcıların 2014 sonbahar/kış koleksiyonlarını tanıttığı defileler büyük ilgi gördü. Bu önemli etkinlik, İngiltere'nin enerjik ve çeşitlilik gösteren yeteneklerini bir araya getirerek moda dünyasının beğenisine sundu.

Tom Ford ve L'Wrenn Scott gibi modanın deha isimlerinin Londra Moda Haftası'na katılması, tüm dünyanın dikkatinin İngiltere'ye çekilmesini sağladı. Rekor sayıda satın alımcı Londra Moda Haftası'nı yakından takip etti.

KANE BÜYÜLEDİ

Defilelerin en çok dikkat çeken ismi, tasarımcı Christopher Kane oldu. Defileyi izleyen moda eleştirmenleri, Kane'in bu son tasarımlarının ardından, artık moda dünyasının önde gelenleri arasına yerleşmesinin kesin olduğu yorumunu yaptı.

Londra Moda Haftası'nda diğer öne çıkan isimlerse Asish Gupta ve Aminaka Wilmont oldu. Ayrıca Roksanda Ilıncic ve 20'li yıllara göndermede bulunan koleksiyonlarıyla Meadham- Kirchkoff ikilisi de büyük dikkat çekti.

Bu yıl, Londra Moda Haftası'nın moda dünyasının daha çok ilgisini çekmesinin başka bir nedeni ise birçok Hollywood yıldızının İngiliz tasarımcılarının defilelerini izlemek üzere Londra'ya gelmesiydi.

Sokak stilinin önde gelen markalarından River Island bu yıl Rihanna'nın marka için tasarladığı koleksiyonu tanıtarak büyük ilgi çekti. Hollywood'un en popüler çiftlerinden Justin Timberlake ve Jessica Biel'ın bazı tasarımcılara ait defileleri en ön sıradan izlemesi de yine tüm dikkatlerin Londra'ya yönelmesini sağladı.

Bu sezon yine heyecanla ülkemizi temsil eden tasarımcıların koleksiyonlarını izledim: Zeynep Tosun, Victorian desenleriyle, Nihan Buruk ve Jale Hürdoğan ilk defa Londra'ya açıldılar.

GÜL AĞIŞ ETKİLEYİCİ

Her sezon yakından takip ettiğim koleksiyonlarında her zaman sofistike ve elegan detaylarıyla dikkat çeken Gül Ağış'ın Londra'daki ikinci defilesi çok ses getirdi, 500'ü aşkın konuk defileyi izlemeye gelince birçok kişi ayakta izledi.

Koleksiyonda en çok kırılan aynanın uğursuzluk getirmesi inancını anımsatan kırık ayna parçaları dikkatimi çekti.

ALMAZSAM ÇILDIRIRIM

Havanın soğukluğu malum! Kulaklarım müzik dinleyeceğim sevdasına kapılıp düşecek diye korkarken bu ürünle karşılaştım. Son derece kullanışlı bir ürün. Kulaklıklı bu ürünü tavsiye ederim.

TülIN

Yaz sezonunun en 'in' rengi lavantadır bilginize

TülOUT

Çizgili pantolon her yerde var, işte tam da bu yüzden 'out'!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Tom Ford Londra Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title