Haberler

Lokomotif Moskova'nın Kadın Başkanı, Fenerbahçe Maçı İçin İstanbul'a Geliyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotif Moskova'nın kadın başkanı Olga Smordskaya, Putin'e inat İstanbul'daki maça gelme kararı aldı.

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak düşürme krizinin ardından birçok alanda sıkıntıların yaşanmasına rağmen Rus başkan, İstanbul'a geliyor. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotif Moskova'nın kadın başkanı Olga Smordskaya, İstanbul'da tribündeki yerini alacak.

"FUTBOL TÜM HAKLAR İÇİN BİR BAYRAM OLSUN"

Genelde çok fazla maçlara gitmesiyle tanınmayan Smordskaya, Futbol Zirvesi isimli Rus dergisine verdiği demeçte; "Ben siyasi konuların daha bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Bu bir spor karşılaşması, tamamen siyasetin dışında. Ben tüm sorunların saygı ile tedavi edilebileceğine inanıyorum. Şimdi Fenerbahçe ile oynamak için gidiyoruz. Bize orada çok nazik davranılacağını biliyorum. Futbol tüm halklar için bir bayram olsun" diye konuştu.

PUTIN'E İNAT

Türkiye'ye yönelik yaptırımlar uygulamaya başlayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kararlı tutumu, daha önce, "Kış kamplarını Türkiye'de yapacağız" diyen Lokomotiv Moskova Kulübü'ne de geri adım attırmıştı. Olga Smorodskaya, Antalya'da yapılacak iki kampın da iptal edildiğini duyurmuştu. Aynı başkan, Putin'e inat İstanbul'a gelip takımının başında olacak.

İLK MAÇ İSTANBUL'DA

Lokomotiv Moskova UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarında 16 Şubat'ta Fenerbahçe ile önce İstanbul'da, 25 Şubat'ta da Moskova'da karşılaşacak. Hatırlanacağı üzere Lokomotiv Moskova, en önemli gol ayağı Oumar Niasse'yi tarihindeki en büyük transfer ücreti ile Premier Lig ekibi Everton'a satmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İstanbul Rusya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

kepsutlu:

putine inat birde türk koça bul evlen türkiyede sana 40gün 40 geçe antalyada düyün yapalım putinde beyin felçi geçirsin

17
0
yanıtYanıtla
bence:

sadece güzel ateşli paralı bayanlarını ülkemize alalım

13
3
yanıtYanıtla
GAZA MI GELDİNİZ:

Lan adamlar 1-2 tane rus geliyor diye Putine inat falan ara gazları. Gözünüzü açın onlar artık bizim, biz artık onların düşmanıyız.

5
8
yanıtYanıtla
SALO:

PARA YOK PARA RUSLAR ZOR DURUMDA

10
0
yanıtYanıtla
düzce:

buyursun gelsin başımızın üstünde ikametgahı var

8
0
yanıtYanıtla
ali:

bunların hepsı gelmeye mahkum ıstemem yan cebıme koy hesabııı

3
1
yanıtYanıtla
ref:

Fenerbahce ayrı bir cumhuriyettin türkiye cumhuriyetini yıktılar ama fenerbahce yıkılmadı hoşgelmiş gelen putin dosttur düşmanımız değil

1
1
yanıtYanıtla
Selim:

Baski yapar caydirirlar

1
0
yanıtYanıtla
ihssan:

Arkadaşlar ruslar daha öncede kötü davranıyolardı gümrükte bekletmeler havaalanında zaten insan yerine koymuyorlardı bunlar yeni başlamış değil yani sadece daha fazla arttı.

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Biz Türklerin Rus vatandaşlarla bir sorunu yok, olmaz da zaten. Tek sorun sorumsuz yöneticiler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title