Haberler

Lokantadan Çıkan Tenor: Hasan Doğru!

Katıldığı ses yarışmasında oylama sonucu birinci olan Hasan Doğru, Zonguldak’ın gururu oldu.

Yakınları, yetenek yarışmasında birinci olan Doğru’ya destek verdi.Zonguldak’tan Kurban Bayramı tatili için gittiği İstanbul’da, 'O Ses Türkiye' Yarışması elemelerine katılan Bülent Ecevit Üniversitesi Opera Bölümü mezunu Hasan Doğru, Kastamonulu rakibi Abdullah Civliz ile birlikte finale kaldı. Boş vakitlerinde Kozlu ilçesindeki kendilerine ait aile lokantasında çalışanlara yardım eden Doğru, arkadaşlarının sürprizi ile yarışmaya katıldı. Yarışmada kendisini ispatlayarak jüri ve Türkiye’nin desteğini gören Doğru, halk oylaması ile O Ses Türkiye Yarışmasının şampiyonu oldu.

“TELEFONDA KONTÖR DAHİ BIRAKMADIK”

Hasan Doğru’nun finaldeki performansını izleyerek birinci gelmesinden mutluluk duyan komşusu Muhammet Erez, şunları söyledi: “Hasan mahallemin çocuğudur. İlkokul, ortaokul ve üniversiteyi burada okudu. Lokantada kasada çalışırdı. Babası arkadaşımızdır. Kendisi komşumuzdur. Lokantada şarkılar söylerdi. İngilizce söylerdi. Biz anlamazdık. Onu seyrediyorduk. Tiyatrolarda gördük. En son canlı yayında hiç durmadan mesajlar gönderdik. Telefonda kontör dahi bırakmadık. Sürekli mesajlar gönderdik. Birinci olduğunda çok mutlu oldum.”

Hasan Doğru’nun ailesine ait lokantada öğle yemeğini yiyen Murat Başar ise şunları söyledi: “Hasan temiz bir kardeşimiz. Emeği ile performansı ile bilgi birikimiyle hak etti. Hasan’ı yıllardır tanırım. Kendi haline temiz kalpli, iyi niyetli bir çocuktu. Herkese gülücük saçardı. Böyle mütevazi bir kardeşimizin, böyle bir yeteneğin büyük bir değer olduğunu düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin. Bizim de gurur kaynağımız oldu. Kendi memleketimden böyle bir ismin çıkması beni gururlandırdı. Bazen gizli kapaklı şarkı söylüyordu. Bizi görünce de utanıyordu.”

Lokantaya öğle yemeği için gelen Sinan Aydın da lokantada çalışanlarla Hasan’ın sevincini paylaştı. Aydın, Hasan'ı mahalleden tanıdığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisine biz de oy gönderdik. Birinci olduğumda sevindim. Sonuçta Kozlu çocuğuydu. Lokantada çalışıp şarkılar söylüyordu. Bizi görünce susuyordu. Utangaç birisiydi. Biraz da çekingendi. Ama temiz ve dürüst çocuktur.”

Yarışmanın şampiyonu Hasan Doğru’ya verilecek ödüllerin yanı sıra albüm çalışması da yapılacak.

ONUR ALTINDAĞ-HAMZA DEMİR

ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Kurban Bayramı Hasan Doğru Zonguldak Kozlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title