Haberler

Liv Hospital Türkiye'nin Kalbi Ankara'da Açıldı

Güncelleme:

İki yıl önce İstanbul Ulus'ta yaptığı dev hastane yatırımı ile sağlık sektörüne ivme kazandıran Liv Hospital Grup, ikinci hastanesini 40 milyon dolarlık yatırımla Ankara'da açtı.

Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti "Son teknoloji cihazlar ve A takımı bir hekim kadrosu ile Türkiye'nin kalbi Ankara'dayız" açıklamasını yaptı.

Liv Hospital Grup, sağlık sektörüne ivme kazandıran yatırımlarına hız verdi. İki yıl önce İstanbul Ulus'ta yaptığı hastane yatırımı ile bilimsel çalışmalardan tanı ve tedavi süreçlerine, teknolojik alt yapıdan her biri alanında önemli başarılara imza atmış iddialı hekim kadrosuna ve A plus hizmete kadar her açıdan sağlık sektörüne üst düzey bir bakış kazandıran Liv Hospital, ikinci hastanesini Ankara'da açtı. Çankaya Tunus Caddesi'nde 40 milyon dolarlık bir yatırımla kurulan Ankara Liv Hospital, 27 bin metrekare alanda, 150 yatak, 8 ameliyathane, tüm dallarda yer alan ihtisaslaşmış kliniklerle hizmet verecek. Özellikli kanser cerrahileri, kadın, erkek ve çocuk sağlığı, kalp sağlığı başta olmak üzere birçok klinik ve tedavi yöntemleriyle Ankara'da fark yaratacak. Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti "Ankara Liv Hospital bölgenin en önemli ve mükemmel sağlık merkezi olacak. Ankara'da sağlık sektörüne hizmette yeni bir yorum getireceğiz. Kapılarımızı A takımı bir hekim kadrosu ile açıyoruz" açıklamasını yaptı.

Sağlıkta hizmete yeni bir yorum getireceğiz
Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti "İki yıl önce İstanbul'da Liv Hospital Ulus'u açmaya karar vererek, bu sektörde yıllardır var olan tecrübemizle yepyeni A plus bir marka için kolları sıvadık. Büyük bir iddiamız vardı. Bu iddiamız Liv Hospital'ın yalnızca bir hastane değil, bilimsel anlamda da çok iyi işlerin üretildiği bir referans merkezi olmasıydı. Bu hedefi kısa zamanda, büyük bir gayretlerle başardık ve Ankara'nın kalbine geldik. Hasta odaklı yaklaşımı, tecrübeli hekim kadrosu ile multidisipliner çalışmayı kendine amaç edinen Liv Hospital Ankara, sağlık hizmetine yeni bir yorum getirecek."

Yeni nesil sağlık anlayışı Ankara'da

Meri İstiroti, iki yıl önce ilk defa Ulus'ta kapılarını açan Liv Hospital'ın rakiplerinden sıyrılarak önemli başarılara imza attıklarına dikkat çekti. İstiroti, "Şimdi bu değerli birikim ve tecrübeyi kocaman bir aile olarak, LivHospital Ankara için tüm kalbimizle ortaya koyup yeni bir Liv'i daha hayata geçirmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz" açıklamasını yaptı. Liv Hospital'ın hızla büyüdüğüne dikkat çeken İstiroti, şöyle devam etti: "Hızlı yol almamızda en büyük gücümüz oluşturduğumuz medikal vizyon, deneyimli ve güncel hekim kadromuz. Ortaya koyduğumuz özel tedavi programları ve 360 derecelik hizmet anlayışıyla, kişiselleştirilmiş sağlık hizmeti sunarak misafirlerimize kendilerini özel hissettirecek uygulamaları hayata geçirdik. Hastane işleyişindeki konseptin belirlenmesinden, hizmet anlayışının şekillenmesine, seçkin hekim kadrosunun oluşturulmasından, tıbbi alt yapısına kadar her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü Liv Hospital Ankara ile yeni nesil sağlık anlayışını Türkiye'nin kalbinde yaşatacak. Ülkemizde özel sektörde nadir gerçekleştirilen risk düzeyi yüksek hastalıkların etkin tedavilerini yapabilecek hekimlerle yürüyoruz. Bilimsel verilerimizi ve sonuçlarımızı yayınlayarak şeffaf bir yönetim anlayışı benimsedik ve kamuoyun ile bilimsel camiada güven kazandık . Bugüne kadar gelen hasta memnuniyeti, misafir hizmetleri anlayışımızın sonucu oldu . ''

Başkentin buna ihtiyacı vardı

Yönetim kadrosunu daha önce hastane sektöründe üst düzey görevlerde bulunmuş, deneyimli isimlerden oluşturan Liv Hospital Ankara'nın Genel Müdürlüğünü Gülçin Türkmen Sarıyıldız üstlendi. Liv Hospital Ankara Genel Müdürü Gülçin Türkmen Sarıyıldız, hastanenin vereceği hizmet kalitesi ve hasta odaklı yaklaşımı ile Ankara'da fark yaratacağını vurguladı. Sarıyıldız, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'nin kalbi Ankara'dayız çünkü başkentin böyle bir sağlık hizmetine ihtiyacı vardı. Halkımızın hak ettiği sağlık hizmetini ideal fiziki mekanlarda, optimum malzeme donanımı ve en üst düzey hekim kadrosu ile tüm kalbimizle hayata geçiriyoruz. Misafirlerimizin kendilerini özel ve güvende hissedeceği, hastanemizden mutlu ve sağlıklı ayrılabilmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizi taahhüt ediyoruz. Liv Hospital Ankara, Türkiye'nin uluslararası arenada sağlık vizyonunu en üst düzeyde oluşturan kurum olmayı amaçlıyor."

Rüya takım daha genişleyecek

Hastanenin Tıbbi Direktörlüğü'nü Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Bülent Menteş yürütüyor. En etkin tedavinin huzurla başladığına dikkati çeken Menteş, "Başarılı tıbbi sonuçlara ulaşmak için sahip olduğumuz en önemli değer hekimlerimizdir. Liv Hospital Ankara olarak bölgenin mükemmeliyet merkezi haline gelmesi ve üniversitelerdeki akademik formatın özel hastaneciliğe uyarlıyoruz. Ayrıca alt yapı, malzeme, sunum gibi çok sunumlu bir mutfağın aşçılarıdır hekimler. 'Alanında uzman hekimler' ifadesi her hastanenin söylemidir. Ancak biz bir rüya takım oluşturmayı amaçladık. Bu rüya takımı zamanla daha da genişleyecek, kalabalıklaşacak" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Liv Hospital Türkiye Ulus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title