Haberler

Liseli Mehmet, Başı Taşla Ezilerek Öldürüldü

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'ne bağlı Şeyhhalil Beldesi'nde oturan ve 2 gündür kayıp olan lise öğrencisi 15 yaşındaki Mehmet Özdemir, beldedeki dere kenarında başı taşla ezilmiş ve çıplak halde ölü bulundu.

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'ne bağlı Şeyhhalil Beldesi'nde oturan ve 2 gündür kayıp olan lise öğrencisi 15 yaşındaki Mehmet Özdemir, beldedeki dere kenarında başı taşla ezilmiş ve çıplak halde ölü bulundu.

Abdullah- Beyhan Özdemir çiftinin 3 çocuğundan ortancası olan Mehmet Özdemir, geçen Cuma günü taşımalı sistemle gittiği Yavu beldesindeki okulundan evine dönmedi. Gencin arkadaşlarında kalmış olabileceğini düşünen ailesi, ertesi gün de oğullarından haber alamayınca durumu jandarmaya bildirdi. Aile ve jandarma Mehmet Özdemir'i aramaya başladı.

Yapılan arama çalışmalarında Mehmet Özdemir'in cansız bedeni, dün çıplak halde başı ezilmiş bir durumda beldedeki dere kenarında bulundu. Başı taşla ezilerek öldürüldüğü belirtilen gencin cesedi, otopsi yapılmak üzere sabah saatlerdinde Sivas Numune Hastanesi'ne getirildi.

'TÜM BELDEYİ YASA BOĞDU'

Mehmet Özdemir'in ölüm haberinin tüm beldeyi yasa boğduğunu belirten Şeyhhalil Beldesi Belediye Başkanı Necmi Gündüz şunları söyledi:

"Mehmet Özdemir Cuma günü eve gelmemiş. Ailesi arkadaşlarında sanmış. Ancak aradan geçen zaman süresince kendisinden haber alınamayınca, aile hem jandarmaya hem de bize haber verdi. Biz de aile ile birlikte tüm beldede Mehmet'i aramaya başladık. Ne yazık ki Mehmet'in, dere kenarında başı taşla ezilmiş ve soyunuk bir halde cesedini bulduk. Çok üzgünüz. Bunu kimin yaptığını bilmiyoruz. Ancak canice işlenmiş bir cinayet bu. Mehmet Özdemir çok sesesiz ve sakin bir çocuktu. Düşmanını olabileceğine ihtimal vermiyoruz."

Jandarmanın olayya ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özdemir Yıldızeli Şeyhhalil Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title