Haberler

Liseli Kıza İlaçlı Meşrubatla Tecavüzden Tutuklandı

Güncelleme:

Sakarya'da, lise öğrencisini ilaçlı meşrubatla bayıltarak tecavüz ettiği öne sürülen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 15 yaşındaki lise öğrencisi A.M.'yi ilaçlı meşrubatla bayıltarak tecavüz ettiği öne sürülen 25 yaşındaki Ömer O. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karasu ilçe merkezinde bulunan bir lisede öğrenim gören A.M., Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak bir süre önce tanıştığı Ömer O.'nun kendisine kullanılmayan eski ve boş bir evde tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu. A.M. ifadesinde, Ömer O.'nun kendisine içmesi için içecek verdiğini belirterek, "Bir süre sonra kendimi kaybettim. Uyandığımda ise boş evdeydim" dedi.

Şikayet üzerine harekete geçen polis, uyuşturucu madde satmaktan kaydı bulunan ve uyuşturucu bağımlısı olan Ömer O.'yu yakaladı. Polisteki ifadesinde iddiaları reddeden şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - Sakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Karasu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title