Haberler

Liseler Siyasi ve İdeolojik Kamplaşma Yeri Değildir"

Türkiye Öğrenci Meclisi (TÖM) Başdanışmanı ve Genel Sekreteri Emre Filiz, bilinçli bir gençlik olarak kimseye sırt dönmeden dik duracaklarını belirterek, "Liseler, siyasi ve ideolojik kamplaşmanın yapılacağı mekanlar değildir.

Türkiye Öğrenci Meclisi (TÖM) Başdanışmanı ve Genel Sekreteri Emre Filiz, bilinçli bir gençlik olarak kimseye sırt dönmeden dik duracaklarını belirterek, "Liseler, siyasi ve ideolojik kamplaşmanın yapılacağı mekanlar değildir." dedi.

Filiz, Bilecik'te Belediye Çay Bahçesi'nde son günlerde liselerde yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada, liselerin yasalar çerçevesinde istedikleri oluşumun içinde olabileceklerini ancak lise öğrencilerini temsil kabiliyetine sahip tek kurumun TÖM olduğunu söyledi.

Gençleri dikkatli olmaya çağıran Filiz, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliğimize, yeni Türkiye'nin kutlu yürüyüşüne kast etmek isteyen bu şer odakları, her türlü entrikaya başvurarak bu sefer de gençliği yani bizleri hedef aldı. Bizler kirli emellerini gerçekleştiremeyip, gençleri bu uğurda kullanarak, rant ve statü kazanmak isteyen örgütlere karşı dik duruşumuzu bozmayacak, bu oyunlara alkış tutanlara müsaade etmeyeceğiz. Bugün de yapıldığını gördüğümüz gibi gençleri kullanmayacak, bilinçli gençler olarak birlikte hareket edip bu kirli oyuna son vereceğiz. Yapılan bu provokasyon kokan eylemleri tanımıyoruz. Kendilerinden mesul olduğumuz liseli kardeşlerimizi uyarıyor, eylemlerin derhal son bulması gerektiğini söylüyoruz. Biz bilinçli bir gençlik olarak kimseye sırt dönmeden diklenmeyeceğiz, dik duracağız. Liseliler siyasi ve ideolojik kamplaşmanın yapılacağı mekanlar değildir."

Kaynak: AA / Güncel

Bilecik Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title