Haberler

Lise Öğrencisini Eterle Bayıltıp Tecavüz Ettiler

Lise Öğrencisini Eterle Bayıltıp Tecavüz Ettiler

Lise öğrencisini eterle bayıltıp tecavüz ettiler

Pendik’te 15 yaşındaki lise öğrencisi bir kız, okul çıkışı eterle bayıltılarak kaçırıldı. Polisle birlikte aramalara katılan babasının bulduğu genç kız, bayıltıldıktan sonra 14-15 kişinin kendisini değişik yerlere götürerek tecavüz ettiğini söyledi.

Pendik Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki İ.Y, 26 Ekim akşamı, okulundan 1,5 km uzakta olan evlerine dönmedi. Bunun üzerine anne babası Mümine Y. (43) ile TIR şoförü Cengiz Y. (57) okula koştu. İ.Y’nin 29 Ekim provalarına katıldığı, öğrenmenlerin de "Çocuklar yorgun" diyerek öğrencileri evlerine gönderdiği belirlendi. Yanına eşya ve kimliğini almayan İ.Y’den bir daha haber alınamadı. Cengiz Y, kızının chat’te tanıştığı C. isimli birisiyle 2 gün boyunca gezdiğini öğrendi.

Polisle birlikte arama çalışmalarına devam eden baba Cengiz Y, C’yi buldu. C., liseli kızı Sebahattin K’nın kaçırdığını söyledi. Bir taksici Cegiz Y’yi arayarak "Kızınız buradaydı. Bana gelip karşıya geçmek istediğini, parasının olmadığını söyledi. Ben onu Beyoğlu’na götürdüm. Cebine bir miktar para koydum" dedi. Cengiz Y, Sebahattin K’nın izini önceki akşam Bağcılar’da buldu. Sebahattin K’yı yakalayarak döven Cengiz Y. kızını kurtardı. İ.Y, Pendik Çocuk Büro’ya götürülürken, yanındaki Sebahattin K. gözaltına alındı.

İ.Y. verdiği ifadede, "Okul çıkışı tanımadığım 2-3 kişi eterle beni bayılttı. Beni bir araca bindirdiler. Değişik yerlere götürerek değişik zamanlarda 14-15 kişi tecavüz etti. Gizlice bir akrabama telefonla ulaşarak bulunduğum yeri söyledim ve yardım istedim" dedi. İ.Y. Sebahattin K. ile diğer kişilerin kendisini götürdükleri yerlerin adresini verdi.

Pendik ve Kadıköy Araştırma Büro Amiliği ekipleri, Kadıköy’de tinercilerin kaldığı terk edilmiş bir binaya operasyon düzenledi. Beş uçucu madde bağımlısı gözaltına alındı. Diğer tecavüzcülerin yakalanması için İ.Y’nin verdiği adreslere operasyon düzenlendiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title