Haberler

Lise Öğrencisine Toplu Tecavüzü Rehber Öğretmeni Ortaya Çıkardı

Güncelleme:

Facebook'ta tanıştığı gencin tecavüz ettiği lise öğrencisi, 'Elimizde görüntülerin var, internette yayınlarız' diye tehdit eden 16 kişinin daha tecavüzüne uğramış.

Adana'da, Facebook'ta tanıştığı kişinin tecavüz ettiği 16 yaşındaki lise öğrencisi kızın, bu kişinin çektiği görüntüleri internette yayınlayacaklarını söyleyerek tehdit eden 16 kişinin daha tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı. Olayı rehber öğretmenine anlatan kız çocuğuna tecavüz ettiği ileri sürülen sekiz kişi gözaltına alındı.

FACEBOOK'TAN TANIŞTI, TECAVÜZ ETTİ

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, lise öğrencisi Y.G. (16), 12 yaşındayken 2011 yılında sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan Can Ç. (22) isimli bir şahısla tanıştı. Ardından yüz yüze görüşmeye başladı. Birliktelikleri devam ederken 2014 yılında Can Ç., kız çocuğuna tecavüz etti.

"ELİMİZDE GÖRÜNTÜLERİN VAR" DİYE TEHDİT MESAJLARI ALMAYA BAŞLADI

Bir süre sonra da Can Ç. kız çocuğundan ayrıldı. Ancak Y.G., Can Ç.'den ayrıldıktan sonra sosyal paylaşım sitesi Facebook, Twitter ve telefonuna "Elimizde senin Can Ç. ile görüntülerin var, eğer bizimle birlikte olmazsan bunu sosyal paylaşım sitesi üzerinden yayarız rezil olursun" diyerek tehdit mesajları almaya başladı.

2 YIL BOYUNCA 16 KİŞİNİN TECAVÜZÜNE UĞRADI

Bu tehditlerden korkan kız çocuğu, iki yıl boyunca 16 kişiyle zorla birlikte olmak zorunda kaldı. Ancak buna rağmen telefonları bir türlü susmak bilmezken sosyal medyadan da sürekli aynı görüntü nedeniyle tehdit mesajları gelmeye devam etti.

AĞLAYARAK REHBER ÖĞRETMENİNE ANLATTI

Yaşadıkları nedeniyle bunalıma giren ve okulda içine kapanan kız çocuğunun bu durumunu rehber öğretmeni fark ederek yanına çağırdı. Rehber öğretmeni Y.G.'ye bir sıkıntısı olup olmadığını sordu, kız çocuğu önce anlatmak istemese de daha sonra ağlayarak yaşadıklarını bir bir öğretmenine anlattı.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine öğretmen, kız çocuğunun ailesini çağırıp kızlarının yaşadığı ve içine düştüğü durumu anlattı. Aile hemen polise başvurdu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçip kız çocuğunun telefon, Twitter ve Facebook adreslerini inceleyerek tehdit edip tecavüz eden 16 kişiden 8'ini yakaladı. Polis, zanlıları emniyete getirerek sorguya aldı. Zanlılar tecavüz etmediklerini kız çocuğunun kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini, görüntüyü de kız çocuğunun kendisinin çektiğini söyledi.

GÖRÜNTÜYÜ ÇEKEN ŞİMDİ ÜNİVERSİTEDE OKUYORMUŞ

Bu arada, Y.G.'ye 14 yaşında tecavüz eden ve görüntüyü çektiği ileri sürülen şahsın üniversitede okuduğu ve yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

ŞÜPHELİNİN ADLİYEYE SEVK EDİLİRKEN GÜLMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Gözaltına alınan Orkun K. (22), Uğur S. (21), Kaan S. (21), Eyüp Ç. (19), Engin K. (24), Halil İbrahim G. (21), A.K.(17) ve E.C.D.(17) sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Bu sırada bir zanlının gülmesi dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Facebook Twitter Seyhan Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (246)

Evlad-ı antmobilWeb@haberler.com:

Şunlar şöyle gülerken iki elini sokcaksın ağzına yanaklarını ayırıp yutturcaksın . Allah ıslah etsin hepinizi . Kızda suçsuz deil bu arada Allah onu da ve benzerlerini de ıslah etsin inşallah

115
2
yanıtYanıtla
ceyhanli:

kurtleri sehrinize almayin eger azinliksa kovun yoksa sonunuz adana gibi olur

42
23
yanıtYanıtla
ORHAN:

ALLAHIN EMİRLERİNDEN PEYGAMBERİN SÜNNETİNDEN UZAKLAŞTIKÇA BU SAPIKLIKLAR ARTIYOR. ARKADAŞLAR HERKES OTURUP KENDİNİ BİR MUHASEBE ETSİN. BU OLAYLAR NEDEN ARTTI. BAKIN HABERLERİN YARISI CİNAYET YARISI TECAVÜZ. GERİ KALAN DA MANKEN SANATÇI V. S. AVRUPA YILLARCA KILIÇLA YAPAMADIĞINI AHLAKİ DEĞERLERİMİZİ VE İNANÇLARIMIZI ZAYIFLATARAK YAPTI. YAPMAYIN ALLAHIN EMİRLERİNE SARILIN HİDAYETE ERELİM.

53
4
yanıtYanıtla
Gardiyaaannn:

Hapiste sizin gibi çocuk tecavüzcülerine ne yapıyorlar bil bilseniz. . İçerde sizi zor günler bekliyor, bakalım arkanızda akbil kuyruğu gibi mahkumlar varkende gülebilecekmisiniz. .

38
0
yanıtYanıtla
emrys:

Güler tabi 3 öğün yemek yiyebileceği, rahatça uyuyabileceği adaletin yerlerde düründüğü vicdanlarınn ızdırap duyduğu hapishanelerde daha güvende olacak.

33
4
yanıtYanıtla
BaranmobilWeb@haberler.com:

Kızını dövmeyen dizini döver.

27
10
yanıtYanıtla
sude:

12 yaşında bir çocuk ve sevgili iyice zıvanadan çıktınız yeminle geçen otobus te yine bu yaşlarda kız çocuğu gördüm çocuk altını çiziyorum yanındaki de büyüktü ondan biz o yaştayken saftık okulumuza gider gelirdik şimdi ki çocuklara bakıyorum çok reziller sonra yok tecavüz bilmem ne kızım çocuğum sen o yaşta sevgiliden ne anlarsın evlilikten ilişkiden ne anlarsın senin karşına çıkanlarda bunu yapar işte bilmiyor musunuz erkeklerin ne olduğunu ne saçma salak işler bunlar ey Allah ım size akıl fikir ihsan etsin.

34
1
yanıtYanıtla
HAYRO7862:

Gencecik bir kızımızın hayatını zindan ettiniz, hayellerini söndürdünüz. Cenabı ALLAH şu cuma günü hürmetine sizlerede aynı sıkıntıları misliyle yaşatsın. Dünyanızda, ahiretinizde sıkıntılarla, çilelerle dolsun İnşallah

35
0
yanıtYanıtla
Murat okmobilWeb@haberler.com:

Senin gülerken çıkan dişleri tek tek çekip sana Yedirtmek lazım

27
7
yanıtYanıtla
egeli:

laik sistemin ürünleri

22
12
yanıtYanıtla
Tüm 246 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title