Haberler

Lise Öğrencisi Kız, Babasının Silahıyla İntihar Etti

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 16 yaşındaki lise öğrencisi bir kızın, babasının beylik silahı ile intihar ettiği ileri sürüldü. Genç kızın intihar sebebi bilinmiyor.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde lise öğrencisi bir kızın, babasının beylik silahı ile intihar ettiği iddia edildi.

ANNESİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Olay, Balıkesir'in Edremit ilçesi Akçay Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde tekvando kursundan eve gelen Körfez Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi E.D.Ç.'nin (16), odasında müzik dinlediği esnada babasına ait silahla intihar ettiği iddia edildi. Silah sesini duyan anne C.Ç., kızının odasına girdiğinde kanlar içerisinde buldukları genç kızı için sağlık ekiplerinden yardım istedi.

İNTİHAR SEBEBİ BİLİNMİYOR

Olay yerine gelin sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Neden intihar ettiği bilinmeyen genç öğrencinin cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

İlçede büyük üzüntüye sebep olan olay sonrası, genç kızın memleketi Afyonkarahisar'da toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Edremit Akçay Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

özlemMobil-ANDROID:

bu 16 deil 36 gözüküyor yaa

3
67
yanıtYanıtla
iremmobilWeb@haberler.com:

Bunun boroplemi olsa böyle yarmagibi olmaz ne olacak sevgilisi terk etmiştir belkide onu icin bunalıma girdi kim olursa olsun degmez bir kere dünyaya geliyoruz

0
43
yanıtYanıtla
MALESEF:

BAZI ÜLKELERDE YAŞAMAK ASLINDA ÖLÜMDEN DE BETER OLABİLİYOR.

3
36
yanıtYanıtla
TARAFSIZ BOLGEmobilWeb@haberler.com:

Once sunu soyleyeyIM COK UZULDUM ALLAH rahmet eylesin henuz 16 yasinda ve hayatin baharinda burdan genc arkafaslarima cagri yapiyorum bir abi olarak evet haklisiniz artik arkadasliklar yok okumak sinavlara hazirlanmaktan hayatiniz masa baslsrinda okumakla geciyo bir sinavdan digerine hep kaybeyme korkusu. Anti sosysl bir hayat betonlasmis bir mekan kimse kimsenin kapisini calmaz acmaz anne babanin calisma zorunlulugu gecim dertleri bugibi seyler sizi bunalima soka bilir ama unutmayin INTIHARI DUSUNDUGUNUZ GUN 1 gundaha bir umitle YASAMAK ICIN HERGUN DIYALIZ MAKINADINA GIRENLERI yataga makum olup hayata pencereden bakanlari. 1 kalp bekleyenleri tekerlekli sandalyede olan dostlarimizi. Gozleri gormeyip karanlikta yasanyan dostlari BU INSANLAR. INTIHAR ETMEYECEK KADAR GUCLU LER DE. SEN SANSLI SIN CUNKI SAGLIKLI SIHATLI SIN kac bin kisi senin yerinde olmak isterdi. Bir dusun VE HALA KARARLIYSANDA. BUTUN ORGANLARINI BAGISLA. BARI ONLARA BIR SANS VER KIYMETINI BILEMEDIGIN HAYATTAN

39
0
yanıtYanıtla
tuncmobilWeb@haberler.com:

bu nasil 16 yasinda lan. 25 yasinda gosteriyor..

5
30
yanıtYanıtla
DonMobil-IOS:

Yazik yaa bos yerleri toprak dolcak

4
29
yanıtYanıtla
RecepMobil-IOS:

Allah affetsin , zor

19
1
yanıtYanıtla
celikMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin insallah allah günahları ni ahveder

14
3
yanıtYanıtla
nazife:

çok üzüldüm yaşamının en güzel çağında ölümü tercih etmesi beni kahretti , rapbim ailesine sabır versin şimdiki gençlerede akıl fikir versin ailesinin kıymetini bilsinler. .

16
1
yanıtYanıtla
fbMobil-ANDROID:

cok yazık...

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title