Haberler

Linet'den Askerlik Anısı

Güncelleme:

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'un bu haftaki konukları; Tayanç Ayaydın, Deniz Arna, Ertem Şener ve Linet'ti.

KADİR ÇÖPDEMİR VE ERTEM ŞENER'DEN DAMACANA YARIŞI!

TAYANÇ AYAYDIN'IN BÜYÜK DEĞİŞİMİ!

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'un bu haftaki konukları; TRT 1'in kısa sürede bir fenomen haline gelen reyting rekorları kıran dizisi Sakarya Fırat'ın iki oyuncusu Tayanç Ayaydın ve Deniz Arna; spor spikerliğindeki başarısı ülke sınırlarını aşan ünlü sunucu Ertem Şener ve güçlü sesiyle gönülleri fetheden Linet'ti.

İşte bu eğlenceli geceden notlar…

TAYANÇ AYAYDIN'IN BÜYÜK DEĞİŞİMİ!

Sakarya Fırat'ın yakışıklı oyuncusu Tayanç Ayaydın'ın seneler önceki ve şimdiki hali arasındaki büyük fark, yayında ekrana verildi ve kendisi dahil stüdyodaki tüm konuklar bu büyük değişim karşısında şoke oldu.

LİNET'TEN ASKERLİK ANILARI!

Güçlü sesiyle farkını ortaya koyan Linet hareketli şarkılarıyla stüdyoda fırtına gibi esti. Güzel şarkıcı İsrail'de yaptığı askerlikle ilgili anılarını anlatırken tebessüm dolu dakikalar yaşandı.

DENİZ ARNA'NIN EN BÜYÜK ARZUZU FANTASTİK FİLM DE OYNAMAK

Deniz Arna kendisiyle ilgili pek bilinmeyen yönlerine yayında dikkat çekti. Kılıç ve aikido eğitimi aldığını belirten güzel oyuncu, "Savaşçı bir kadın oynamayı çok isterdim. Fantastik işleri istiyorum" sözleriyle en büyük arzusunu dile getirdi.

ÖNEMLİ KARARLARIMI SOLARYUMDA ALIYORUM!

Ertem Şener Beşiktaşlı olduğunu bir kez daha ilan etti. Futboldaki gerilimi de yöneticilerin tutumlarına bağlayan ünlü spiker, Çöpdemir'in "Alex mi, Hagi mi?" sorusuna Hagi yanıtı vererek yeni bir polemiğin müjdecisi oldu. Sürekli solaryuma gittiğini ifade eden Ertem Şener, iş ve özel hayatıyla ilgili önemli kararları burada aldığını ve her seferinde olumlu sonuçlar verdiğini itiraf etti.

ERTEM ŞENER'DEN CANLI MAÇ YORUMU!

Yayın esnasında Ertem Şener bir Barcelona maçını büyük bir heyecanla canlı yorumladı, maçın devamında giren Afrika'daki hayvanların görüntüsüne de aynı coşkuyla sunum yapmayı sürdüren ünlü spiker stüdyonun büyük alkışını topladı.

KADİR ÇÖPDEMİR VE ERTEM ŞENER'DEN DAMACANA YARIŞI!

Program esnasında stüdyonun ortasına bir damacana getirildi ve bozuk paraları masaya sektirerek damacanaya sokma yarışı yapıldı. Ertem Şener ve Kadir Çöpdemir arasındaki rekabette Çöpdemir büyük puan topladı. Bir atışı damacanın kapağından seken Çöpdemir stüdyoda büyük alkış topladı.

SES YARIŞMASI GALİBİ!

Programda bir gelenek haline gelen amatör ses yarışmasının bu haftaki birincisi "Her kafadan bir ses" isimli Akapella grubuydu. Yayında performanslarını sergileyen grup stüdyodaki enerjiyi zirveye çıkardı ve seyircilerin büyük ilgisini topladı. Canlı performansları sonunda Kadir Çöpdemir, gruba hediyelerini takdim etmeyi unutmadı.

Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker'in üstlendiği, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan "Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!", her yaştan seyirciyi TRT1'e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Çöpdemir Tayanç Ayaydın Ertem Şener Linet Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title